Written by afique | March 23rd, 2012

Berus gigi adalah salah satu daripada perkara-perkara yang paling biasa dalam kehidupan kita, tidak kira ia adalah manual atau elektronik, ia penting untuk gigi kita . Untuk post kali ini,ada 8 berus gigi yang istimewa untuk  setiap reka bentuk.Marilah kita tahu yang mana satu yang paling anda suka.

1.

2.

3.



4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

11 responses to (15 Gambar) Berus Gigi Yang Menarik.

  1. blog butifulnara bw dosa utk nara hingga ke kubur nara says:

    tak pelik pun, biasa je..nara tak prnh jumpeke? sian

  2. anonymous says:

    first..patot ar..pasal berus gg..bukan gosip

  3. black says:

    nara juz nak share laaa…apesal la korg nie…???
    lagi satu, ni blog amazing nara, mmg takde gosip
    kesian kat korg, nampak sangat korg baru kluar dr utan..

  4. ehem! says:

    #ShitMalaysiansSay apalah korang baca blog gosip ni,ngumpat. Tapi dia hari hari refresh blog tu. Khinzir perangai.

  5. i am xoxo says:

    suka berus gigi first =)

  6. fifi says:

    yg peliknye..org yg ngutuk2 nara ni..tak kisah la beautifulnara ke..amazing nara ke.. diorg masuk plak page nara ni..mbaca jugak..mlihat jugak.. pastu kondem. apa kata kalau dah benci tu, takyah buka lgsung page nara nie.. hati awk pun tak sakit..hati pembaca lain pun x meluat..hati pnulis blog pun tak kecik hati..

    • afique says:

      Terima Kasih kerana sudi membaca amazingnara.com..yang pasti tiada gosip2 disini..Blog ini untuk kongsi benda yang merepek2 dan info yg menarik selain gosip artis Malaysia..

  7. Mir says:

    No 14 tu dah biasa. Nanti ank dah tumbuh gigi boleh beli

  8. kiddi.com says:

    tak pe lah biar oghang ngutuk yg penting nara sentiasa memberi info2 yg pelik tapi benar ….. i like fifi … manusia mcm fifi patut di contohi…..

  9. AmazingNara best untuk hilangkn stress says:

    saye suka yang kayu sugi tuh.. terbaik…

  10. yukiirene says:

    Comel lah semua berus gigi tu.

Leave a Comment

Optional