Written by serenity | May 25th, 2012

Biasanya, seorang anak lebih rapat dengan ibunya semasa kecil. Ibu-ibu haiwan ini sayangkan anak mereka dan sanggup membahayakan diri untuk melindungi anak-anak mereka dari musuh. Itulah fitrah alam yang diciptakan Tuhan.

PhotobucketPhotobucketJadi masih tidak faham bagaimana ada ibu manusia yang sanggup meninggalkan bayi di merata-rata tempat untuk dibuang. Melawan fitrah alam namanya tu. Lagi 18 gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya.

***

Bazar Seni Industri Budaya akan berlangsung buat kali ke empat pada 9 dan 10 Jun ini di perkarangan Panggung Bandaraya, Kuala Lumpur. Bazar ini mengenengahkan bazar jualan produk-produk budaya dan seni dari para Badan Bukan Kerajaan (BBK) Seni dan Budaya yang jarang ditemui dengan harga berpatutan mulai jam 2.00 petang.

Terdapat jua persembahan pentas, aktiviti generasi Y dan pelbagai lagi aktiviti menarik. BBK yang berminat untuk menjual produk seni dan budaya mereka boleh menghubungi En. Rahmat di 013-9838824. Gerai untuk jualan, makan minum serta penginapan disediakan (tidak termasuk kos pengangkutan). Mari membeli belah dan bersantai seni!


Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

 

 

TAGS:
PERHATIAN: Pihak AmazingNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak AmazingNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

17 responses to (20 GAMBAR)Kasih Ibu Dan Anak

  1. Atiqah says:

    Lovely

  2. mak jemah says:

    comeynye…. tersentuh hati tgok

  3. Anonymous says:

    kucing paling sweet sekali….

  4. Beruang COmel says:

    alahai..suke nye tgk..penuh dgn kasih sayang…

  5. mak jemah says:

    geram tul tgk rimau tu…. dulu kecik2 sll tgk National geo, ada cita2 nk jd. pjaga zoo tp x ksempaian. ayah pburu pernah dpt ank beruang. kita bela kejap n then kita jual ga sbb takut habis org kpg dimknnya….

  6. massy dak kpop says:

    aaauuuwwww~~~~ sweet sgt… tersentuh hati ni bile tgk… haiwan pon tahu apa itu kasih sayang… tp knkdng manusia yg punya akal fikiran bersikap sebaliknya… hurm~~~~

  7. nana says:

    ape benda name binatang sebelum pic gajah tu!
    mak aiii comelnye!

  8. puteri84 says:

    cutenye…

  9. Zaza says:

    Alahai tersentuh tengok gambar2 ni semua….sesetengah manusia pulak yg dianugerahkan akal dan fikiran sanggup membunuh anak sendiri…

  10. sara says:

    kiut sgt

  11. Razifredz says:

    Kuda tu best … comel je

  12. conan says:

    comeynyeeee! rse mcm nk peluk je …

  13. Aishukri says:

    Sangat tersentuh hati ini melihat ksh syg antara haiwan..Seganas2 haiwan,ada sisi yg lembut jg..Mohon share ye..=)

  14. Anonymous says:

    tomei sgt2.binatang pun syg kt ank dia..

  15. jasmine says:

    alalaa gmbr kucing tu sooo sweet…mak kucing peluk anak die mcm didukung …aawww

  16. mawar says:

    haiwan2 ini memang layak digelar ibu kepada anak2nya… manusia yang sepatutnya bijaksana, ada yang langsung tidak layak claim title ‘ibu’ atau ‘ayah’… beranak boleh tapi sayang dan jaga anak tidak boleh… hampehhh

  17. cmonek says:

    Alaaa tomei

Leave a Comment

Optional