Comel, Haiwan, menarik

(20 GAMBAR)Kasih Ibu Dan Anak

Biasanya, seorang anak lebih rapat dengan ibunya semasa kecil. Ibu-ibu haiwan ini sayangkan anak mereka dan sanggup membahayakan diri untuk melindungi anak-anak mereka dari musuh. Itulah fitrah alam yang diciptakan Tuhan.

PhotobucketPhotobucketJadi masih tidak faham bagaimana ada ibu manusia yang sanggup meninggalkan bayi di merata-rata tempat untuk dibuang. Melawan fitrah alam namanya tu. Lagi 18 gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya.

***

Bazar Seni Industri Budaya akan berlangsung buat kali ke empat pada 9 dan 10 Jun ini di perkarangan Panggung Bandaraya, Kuala Lumpur. Bazar ini mengenengahkan bazar jualan produk-produk budaya dan seni dari para Badan Bukan Kerajaan (BBK) Seni dan Budaya yang jarang ditemui dengan harga berpatutan mulai jam 2.00 petang.

Terdapat jua persembahan pentas, aktiviti generasi Y dan pelbagai lagi aktiviti menarik. BBK yang berminat untuk menjual produk seni dan budaya mereka boleh menghubungi En. Rahmat di 013-9838824. Gerai untuk jualan, makan minum serta penginapan disediakan (tidak termasuk kos pengangkutan). Mari membeli belah dan bersantai seni!


Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

 

 


Comments 18

  1. Atiqah

    Lovely

  2. comeynye…. tersentuh hati tgok

  3. Anonymous

    kucing paling sweet sekali….

  4. Beruang COmel

    alahai..suke nye tgk..penuh dgn kasih sayang…

  5. mak jemah

    geram tul tgk rimau tu…. dulu kecik2 sll tgk National geo, ada cita2 nk jd. pjaga zoo tp x ksempaian. ayah pburu pernah dpt ank beruang. kita bela kejap n then kita jual ga sbb takut habis org kpg dimknnya….

  6. massy dak kpop

    aaauuuwwww~~~~ sweet sgt… tersentuh hati ni bile tgk… haiwan pon tahu apa itu kasih sayang… tp knkdng manusia yg punya akal fikiran bersikap sebaliknya… hurm~~~~

  7. nana

    ape benda name binatang sebelum pic gajah tu!
    mak aiii comelnye!

  8. puteri84

    cutenye…

  9. Zaza

    Alahai tersentuh tengok gambar2 ni semua….sesetengah manusia pulak yg dianugerahkan akal dan fikiran sanggup membunuh anak sendiri…

  10. sara

    kiut sgt

  11. Kuda tu best … comel je

  12. conan

    comeynyeeee! rse mcm nk peluk je …

  13. Aishukri

    Sangat tersentuh hati ini melihat ksh syg antara haiwan..Seganas2 haiwan,ada sisi yg lembut jg..Mohon share ye..=)

  14. Anonymous

    tomei sgt2.binatang pun syg kt ank dia..

  15. jasmine

    alalaa gmbr kucing tu sooo sweet…mak kucing peluk anak die mcm didukung …aawww

  16. mawar

    haiwan2 ini memang layak digelar ibu kepada anak2nya… manusia yang sepatutnya bijaksana, ada yang langsung tidak layak claim title ‘ibu’ atau ‘ayah’… beranak boleh tapi sayang dan jaga anak tidak boleh… hampehhh

  17. cmonek

    Alaaa tomei

  18. comeyy..nye lah hai rasa mcm nk cubit2

Leave a Reply