Uncategorized

(20 GAMBAR)Sejumlah Perisa Ubat Gigi Yang Luar Biasa

Rupanya-rupanya ada pelbagai perisa aneh ubat gigi yang diperkenalkan di dalam dunia untuk menarik minat orang ramai bagi menggosok gigi. Kalau anda, adakah akan tertarik untuk menggunakan ubat-ubat gigi berperisa di bawah?

1. Kek Cawan

Photobucket
Lagi 19 gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya.

2. Jasmin
Photobucket
3. Wiski
Photobucket
4. Terung
Photobucket
5. Bakon (daging cikbab di bahagian belakang dan tepi)
Photobucket
6. Coklat
Photobucket

7. JerukPhotobucket8. Kari

Photobucket9. Aloe

Photobucket

10. Likoris

Photobucket11. Adas

Photobucket

12. Kopi

Photobucket

13.  Daging Cikbab (bukan bahagian belakang dan tepi)

Photobucket14. Pine

Photobucket

15. Champagne

Photobucket

16. Madu Lebah

Photobucket

17. Garam Buluh

Photobucket18. Beri Biru

Photobucket

19. Oreo

Photobucket

20. Coca Cola

Photobucket

Bukan main lagi perisa-perisa ubat gigi ni. Kalau gigi tak bersih jugak tak tahulah. Hehe.

Sumber.

Comments 10

  1. xyz

    peh…terbaik…rsa mcm nk mkn je…

  2. Shisara

    yg kari tue x boleh blah..eeeeeeeeeeeeeeeeee

  3. ubat gigi mukmin

    perhh…memang cool le org yg creat thootpaste gini…abg nara,jom kita creat perisa yg x mungkin org lain bleh buat. Nasi lemak ke,tomyam seafood ke @ sambal udang petai. Kah3…

  4. eyna

    oreo tuu mesti sedap peehh

  5. Zaza Muhammad

    pasni origin Malaysia plak perisa durian, petai, jering, budu, belacan, cencaluk etc makanan ‘exotic’ HAHAHAHHAA…. yg bestnye siap ngan ‘bau’ skali.. pastu ade le conversation cam…’eh, ko baru mkn doyan ke, tak ajak aku skali…- mana ade, aku baru gosok gigi..’ kih3x..

  6. Perisa Chocolate tu menarik sgt!!
    ^_^

  7. bella

    perhhhhh oreo pon ade….klu biskot oreo aku suke…tp ubt gigi perisa oreo,haishh seriau dibuatnye…tidak tidak tidak!

  8. eyra

    chocolate tu cam sedap je.. nyumx3.. kan bagus kalau malaysia buat.. setiap hari mulut ni rasa chocolate.. hihihi..

  9. Qhaiyra

    manggg aihh.. byk tol prisa cikbab.. aisehhh.. yg last tu klo ade sure aku beli… ske gler c.cola

  10. adzlin

    perrrrh. kalau saya nak perasa cupcake tum la boleh takk?

Leave a Reply