Siap ushar belakang tue. Macam ada tournament plak. Lawak sungguh pak arab ini.
Monthly Archives: August 2010

Setiap kali menjelang ramadhan, saya tergiang-giang suara ibu yang rasanya baru saja saya dengar walaupun telah berlaku berbelas tahun. Diantara tazkirah ibu yang amat saya ingat ialah ketika dalam bulan puasa selepas bersahur sementara menunggu waktu solat subuh ibu memanggil kami (3 orang anak perempuannya dan 2 orang anak lelakinye yg masih bujang“ Total adik beradik 6 seorang dah kawin and duduk with husband) dan akan bercerita tentang kebesaran Allah dan hukum hakam dalam islam dengan menggunakan bahasa yang amat mudah difahami walaupun ketika itu saya masih lagi bersekolah menengah rendah. Ayah pula sudah meninggal dunia ketika usia saya tiga bulan
Baca artikel ini sepenuhnya ye ~~
Kah kah kah. Gelak guling-guling tengok mata mamat pakai singlet tue. Superb. Ini miming lagu Spice Girls yang bertajuk Wannabe.Terima kasih Fabulous World sebab hantar email.
Kami pun taklah baik sangat tapi takderlah sampai noob sangat nak buat camnie. Memang….
Jangan tengok video ini kalau anda tak kuat semangat. Kang ada terbatal puasa sebab muntah kang. Thanks to DausPozi untuk video.