Tips

Ada Masalah Jerawat Serius Di Wajah, Ini Yang Gadis Ini Buat Hingga Pulih Dalam Masa 4 Bulan.

Penjagaan wajah memang diambil serius oleh semua orang, lebih-lebih lagi perempuan. Jika muka dah bersih, tidak perlu lagi nak pakai mekap yang banyak.

Bila pada awalnya muka kita elok, bersih sahaja, tetapi ada satu masa muka mula bengkak, atau ada jerawat, ia pasti buat kita nak ‘recover’ secepat mungkin.

Ramainya tanya mcm mana saya recover? ok ini thread pendek mcm mana saya recover dalam masa 4 bulan ya ?

1)Before Breakout

2)Breakout

3)Now

1. Steam muka 3 hari sekali, dalam 10 minit

2. Homemade mask

3. Guna air ‘filter’ yang dicampur dengan garam bukit.

Sebelum mula semua ni, ada jumpa doktor terlebih dahulu.

Dapat pulihkan kembali wajah dalam masa 4 bulan

Sumber : @fahnaaa

Comments 3

  1. Anonymous

    Makan acutane memang la. Ingatkan kulit dia dia bersih semata sebab ikut step panjang tu. I pun dulu jerawat teruk gilababs makan acutane terus clearr sebab acutane tu memang untuk jerawat sisturr.

  2. Anonymous

    Dia hanya makan acutane tu sekejap saja ? Dia ada stated dkt twitter dia.

  3. Thepurrface

    Hai saya farhanah, pemilik wajah di atas. Saya makan accutane sebulan sahaja . Lepas stop accutane , naik 3 ketul jerawat bengkak. Saya guna step ini semua untuk recover . Ambil yg bermanfaat ya . Spread the love ?

Leave a Reply