Seni Bina

Lukisan Bangunan Terkenal di Seluruh Dunia yang Sangat Menakjubkan Dilukis oleh Pelajar dari Malaysia

Sebelum ini kami pernah kongsikan hasil seni artis dari Singapura yang melukis gambar-gambar bangunan dan senario tempat-tempat yang pernah dilawatinya. Kali ini kami nak kongsikan pula hasil kreativiti seorang pelajar seni bina di London. apa yang lebih menarik lagi adalah pelajar berkenaan berasal dari Malaysia. Mari kita saksikan kreativiti pelajar yang bernama Teme Abdullah ini.

10852670_323001067905312_1139786109_n 10860047_1498297247125424_1863281598_n 10817980_356358994534893_1913950045_n 10852639_745820122172966_1630325585_n 10860021_1569034726661545_905420045_n 10865067_812508442126493_66545752_n 67cd3d346a4111e3a876126e66c74680_8 10707165_547690275377482_555110971_n 10725067_795878310451123_1616030711_n 10787996_1500571770228669_1130967374_n 10808704_975044402522383_1714378004_n 10808904_927422333954523_1192262780_n 10817700_1500817510206787_167200972_n

Sumber: Instagram Teme Abdullah

Comments 4

  1. amirah

    Sy follow perkembangan teme abdullah ni sejaka mula2 dia tulis blog. Alhamdulillah.. jauh dah dia pegi sekarang.. keep up your good work teme! kami supporters akan terus menyokong selagi anda tak melanggar syariat Allah! icon anak muda!

  2. xoxo

    yeap… and he is improving. but still tertanya2 siapa teme dari dulu. hahahaha

  3. haiyyaaa

    takyahlah tanya teme abdullah tu sapa 🙂 kan lebih bagus kita fokus pada dakwah dia. bimbang mengganggu nanti.. erkkk…

  4. suriati

    alhamdulillah….. moga tersebar lagi dan lagi. teme ni budak UITM dulu!! 🙂

Leave a Reply