Design

Contoh Rekaan Business Card Yang Menarik Untuk Panduan Anda

contoh-business-card-yang-menarik-1

Business Card sememangnya wajib bagi yang menjalankan business. Bukan sahaja untuk bos tapi pekerja sesuah organisasi juga patut mempunyai business card bagi tujuan promosi ataupun sebagai pengenalan kepada pelanggan.

Rekaan yang menarik pasti membuatkan penerima card anda terpukau serta mudah diingati. Pastemagazine telah mengumpulkan 50 rekaan Business Card yang menarik sebagai panduan anda.

contoh-business-card-yang-menarik-3

contoh-business-card-yang-menarik-6contoh-business-card-yang-menarik-2contoh-business-card-yang-menarik-4contoh-business-card-yang-menarik-7contoh-business-card-yang-menarik-5contoh-business-card-yang-menarik-8contoh-business-card-yang-menarik-10contoh-business-card-yang-menarik-9contoh-business-card-yang-menarik-11contoh-business-card-yang-menarik-12contoh-business-card-yang-menarik-15contoh-business-card-yang-menarik-14contoh-business-card-yang-menarik-13contoh-business-card-yang-menarik-19contoh-business-card-yang-menarik-17contoh-business-card-yang-menarik-16contoh-business-card-yang-menarik-20contoh-business-card-yang-menarik-21contoh-business-card-yang-menarik-18contoh-business-card-yang-menarik-22contoh-business-card-yang-menarik-23

Leave a Reply