Santai

Datang Dari Jauh Kemudian Kena Halau Sebab Makanan Dah Habis. Eee.. Geramnya!

Pada bulan Aidilfitri masa untuk kita berjumpa balik kawan-kawan kita yang dah terputus hubungan, lama tak nampak batang hidung, bekas kekasih.. Ehh? Macam lelaki ni, dia kongsi pengalaman tak dapat dilupakan sepanjang hidupnya. Isunya ialah dia dihalau untuk ke open house.

Aku okay je makanan habis tapi..

Lambat sampai, makanan dah habis..

‘Perempuan jenis apa ni?’

Open house sebab nak jumpa member lama, bukan nak melantak semata

Sumber: Twitter

Leave a Reply