Written by AmazingNara | April 27th, 2011

Kami pun tak tau ape cerita sebenar pasal gambar ni tapi kami agak ni mesti mangsa bunuh. Mungkin orang kat atas ni bawak balik anggota yang diorang jumpa.. dua biji kepala.

TAGS:
PERHATIAN: Pihak AmazingNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak AmazingNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

14 responses to Dua kepala

  1. Marlisa says:

    Maybe in Thailand. Kat sana kan, especially in southern Thailand banyak kes bunuh2 ni.

  2. aizat says:

    selatan thailand ni

  3. sue says:

    terbeliak mata ku melihat..seriaw aih..

  4. haaaaaaaaaa..senang2 je kepala kena pancung..

  5. selambe je muka bwk kepala org. kalau aku kucing mati pun tak sanggup nak pegang.

  6. dorayakigirlz says:

    ya Allah..kesian nye kene pancung kepale..

  7. anom says:

    Ni kepala polis/askar Thailand yg duty kat selatan Thai. DIorng kene culik ngan pemisah selatan thai dan kene pancung. Yang kutip kepala tu semua geng2 yg mati jugak. sayu diorng tgk kawan diorng kena pancung.

  8. Diri_ku says:

    emmm… sayu2…

  9. muke org yg bawak kepale tu mcm hampir same ngan muke org yg kene pancung kt kepale tuh….

  10. coupe says:

    astafirulllahhalazim…

    apa dh jadi dgn dunia kita skrg nie…
    mcm2 ada. makin trk dh ni.

    TQ.

  11. nurjasuperb says:

    fuyoooo..macam2 hal lah..

  12. aries_april says:

    anom..tu geng jahat or baik?

  13. anom says:

    aries_april: tatau la mana satu geng jahat or baik. tapi empunya 2 kepala tu geng yg kutip kepala dia. sama2 askar/polis thai.

  14. betul tu, kat thailand……

Leave a Comment

Optional