Uncategorized

Dua kepala

Kami pun tak tau ape cerita sebenar pasal gambar ni tapi kami agak ni mesti mangsa bunuh. Mungkin orang kat atas ni bawak balik anggota yang diorang jumpa.. dua biji kepala.

Comments 14

  1. Marlisa

    Maybe in Thailand. Kat sana kan, especially in southern Thailand banyak kes bunuh2 ni.

  2. aizat

    selatan thailand ni

  3. sue

    terbeliak mata ku melihat..seriaw aih..

  4. haaaaaaaaaa..senang2 je kepala kena pancung..

  5. selambe je muka bwk kepala org. kalau aku kucing mati pun tak sanggup nak pegang.

  6. dorayakigirlz

    ya Allah..kesian nye kene pancung kepale..

  7. anom

    Ni kepala polis/askar Thailand yg duty kat selatan Thai. DIorng kene culik ngan pemisah selatan thai dan kene pancung. Yang kutip kepala tu semua geng2 yg mati jugak. sayu diorng tgk kawan diorng kena pancung.

  8. Diri_ku

    emmm… sayu2…

  9. muke org yg bawak kepale tu mcm hampir same ngan muke org yg kene pancung kt kepale tuh….

  10. coupe

    astafirulllahhalazim…

    apa dh jadi dgn dunia kita skrg nie…
    mcm2 ada. makin trk dh ni.

    TQ.

  11. nurjasuperb

    fuyoooo..macam2 hal lah..

  12. aries_april

    anom..tu geng jahat or baik?

  13. anom

    aries_april: tatau la mana satu geng jahat or baik. tapi empunya 2 kepala tu geng yg kutip kepala dia. sama2 askar/polis thai.

  14. betul tu, kat thailand……

Leave a Reply