Written by Ottel | January 26th, 2013

Sebenarnya gua pun tak pasti yang ini versi sahih atau tidak sebab video ni gua jumpa dalam external hard disk member gua. Tapi kalau melihat cara lukisan memang nampak real. Sebijik tul dengan kartun yang gua baca masa kecik-kecik dulu tapi tak dulu jugak la, sekarang pun ada simpan lagi komik Doraemon ni. Sebab setahu gua la, cerita Doraemon ni tak habis ditulis sebab penulis cerita ini meninggal sebelum siap menghabiskan kisah robot kucing biru tu kekadang gua confuse gak doraemon ni kucing ke musang. heheh

doraemon last episode

TAGS:
PERHATIAN: Pihak AmazingNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak AmazingNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

9 responses to Episod Kartun Doraemon Yang Terakhir

  1. fahdi says:

    walaupun dah lama meminati doraemon, ini 1st time sy tahu cerita last. mmg memberi impak

    • redeye says:

      sedih nyer…btol2 terkesan wlpn cume cerite dongeng manusia dgn kucing robot je..

    • g.o.l.d.f.i.s.h_in.red says:

      tapi kan…ikot info yg saya dapat…rasanya penulis asai doraemon mmg ada wat ending utk doraemon 2 tp al last dia mmg x publish gaks citer 2 coz xsampai hati and sedih…

      da byk sgt version (ending) yg kuar…

      video atas ni juz fan art…

      depa wat ending yg at last…nobita 2 actually yg cipta and wat doraemon 2 in d future…nobita antaq ke masa silam utk tlg diri dia sndirk.. sedih nenok yg keakraban diorg as a fren :-)..lau ikotkn…mmg sedih pown ending dia…. tapi yg atas ni im very sure fan art punya…leh try google2… <3

  2. piz says:

    ada org kata ni fan art je. unofficial ending. xtau la mana yg betul

  3. zack says:

    seingatnye dulu..pelukis die pernah buat 5 kali ending doraemon..tapi penulis die (fujio f. fujiko) syg sgt ngan doraemon so die x jd publish

  4. dorayaki says:

    yg ni fan art…

  5. TUPPERWARE says:

    sedih n terharu sgt ending cite doremon ni.. betapa sayangnya nobita kat doremon~~

  6. gila doremon says:

    yg sbetulnya doremon ada brape jilid komik ha? slalu tgk x jumpa la tmpt yg jual full version/ full set.. u oll tau x mana nk cari?

Leave a Comment

Optional