menarik

Episod Kartun Doraemon Yang Terakhir

Sebenarnya gua pun tak pasti yang ini versi sahih atau tidak sebab video ni gua jumpa dalam external hard disk member gua. Tapi kalau melihat cara lukisan memang nampak real. Sebijik tul dengan kartun yang gua baca masa kecik-kecik dulu tapi tak dulu jugak la, sekarang pun ada simpan lagi komik Doraemon ni. Sebab setahu gua la, cerita Doraemon ni tak habis ditulis sebab penulis cerita ini meninggal sebelum siap menghabiskan kisah robot kucing biru tu kekadang gua confuse gak doraemon ni kucing ke musang. heheh

doraemon last episode

Comments 9

  1. fahdi

    walaupun dah lama meminati doraemon, ini 1st time sy tahu cerita last. mmg memberi impak

  2. redeye

    sedih nyer…btol2 terkesan wlpn cume cerite dongeng manusia dgn kucing robot je..

  3. piz

    ada org kata ni fan art je. unofficial ending. xtau la mana yg betul

  4. zack

    seingatnye dulu..pelukis die pernah buat 5 kali ending doraemon..tapi penulis die (fujio f. fujiko) syg sgt ngan doraemon so die x jd publish

  5. dorayaki

    yg ni fan art…

  6. sedih n terharu sgt ending cite doremon ni.. betapa sayangnya nobita kat doremon~~

  7. g.o.l.d.f.i.s.h_in.red

    tapi kan…ikot info yg saya dapat…rasanya penulis asai doraemon mmg ada wat ending utk doraemon 2 tp al last dia mmg x publish gaks citer 2 coz xsampai hati and sedih…

    da byk sgt version (ending) yg kuar…

    video atas ni juz fan art…

    depa wat ending yg at last…nobita 2 actually yg cipta and wat doraemon 2 in d future…nobita antaq ke masa silam utk tlg diri dia sndirk.. sedih nenok yg keakraban diorg as a fren :-)..lau ikotkn…mmg sedih pown ending dia…. tapi yg atas ni im very sure fan art punya…leh try google2… <3

  8. gila doremon

    yg sbetulnya doremon ada brape jilid komik ha? slalu tgk x jumpa la tmpt yg jual full version/ full set.. u oll tau x mana nk cari?

Leave a Reply