Uncategorized

Facebook Bakal Perkenalkan Servis ‘Bayar Untuk Dapat Perhatian Rakan Di Friend List’

Khabarnya, Facebook akan memperkenalkan satu ciri baru di mana ia akan membenarkan penggunanya membayar bagi memastikan status terbaru pengguna dilihat oleh semua rakan dalam senarai akaun mereka. Jadi sekiranya si polan dalam senarai rakan anda yang membayar untuk servis ini bergaduh dengan teman lelakinya dan dia kemaskini tentangnya di Facebook, SEMUA orang akan tahu!

Facebook dikatakan akan menawarkan ciri itu pada harga yang berbeza, termasuk menawarkannya secara percuma. Ciri terbaru ini dijangka akan memberi Facebook keuntungan berjumlah USD 90 bilion.

Semoga Tuhan menyelamatkan kita semua!


Comments 9

  1. anonymous

    ni game la

  2. nad2020

    bongok jer..

  3. bungoks

    memang bongok… tak kaji main post je. hahaha

  4. serenity

    Maaf ya, ini memang wujud, Facebook ada mengeluarkan kenyataan tentang feature ini yang dipanggil ‘highlight’. http://techcrunch.com/2012/05/10/highlight-facebook-status-updates/

  5. bnara best

    kalau kau pandai sgt apsal kau takda blog mcm nara ha bungoks? baghal betul kau ni. last2 kau jugak nampak bodoh.

  6. Jusuh

    Dah kalau kita tu bdoh..jangan la tunjukkan kebodohan kita tu…at least blogger ni jauh lebih berilmu & celik IT macam ko.. info dari techcrunch tu dolllll….yg buta IT xyah la komen

  7. sara

    kalau betol2 cmtu, alamatnya close account la…hehe…return to friendster…hehe

  8. putri_eve

    arggghh…tidaaak…makin tak secure la fb ni..
    jom pindah ke twitter

  9. wonderful insight. Really enjoyed reading this blog. Keep up the
    good work and to everyone keep on learning!

Leave a Reply