Comel

Gambar Origami Dari Wang Kertas, Memang Amazing!!!

money origami

Wow!!! Sungguh kreatif makhluk yang bergelar manusia nie. Daripada wang kertas pun boleh buat macam-macam bentuk. Semua pun cute-cute belaka. Kagum kami dibuatnya. Terima kasih kepada Hilmi yang sudi berkongsi gambar-gambar menarik nie. Kalau anda ada gambar yang dikongsi bersama, boleh hantar ke [email protected]

Lagi 15 gambar origami dari wang kertas dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

money origami

money origami

money origami

money origami

money origami

money origami

money origami

money origami

money origami

money origami

money origami

money origami

money origami

money origami

money origami

Comments 21

  1. akulaa

    giler comel…..camne laa dorang buat..aku rase nak belajar origami lak…hahahaha

  2. roMeo

    waa.. hbat2..

  3. perghh .. ada sapa2 nak buka kelas origami ke

  4. kalolah satu keping kertas tu boleh jadi banyak, kan bagus.

  5. kira_e

    kretif siot…saper y wat nih memang kreatif..

  6. pergh. kreatif betul. paling kurang pun buat kapal terbang kertas je.

  7. Zaza Muhammad

    ok aaa pasni sesapa yg nk kawen tu leh guna cara ni utk wang hantaran hehehe…

  8. blackberry00

    bak sini smua duit2 tuh..
    tukar dlm RM…boleh wat shopping..

  9. hankwa

    nice^^

  10. Dami

    Seni yang menarik …

  11. pergh… gerek siut ! aku suka camera tuh hehe

  12. tita

    uina,…. biar betul???? waaaaa…….. hebat3…

  13. anna

    wauw kretif btullah……

  14. yatie

    kreatifnye…

  15. MysT_jaY

    Suke camera n toilet tu.. Kiutttt~ ^^,

  16. color

    perasan tak duit U.S tu dia ada piramid yg tak lengkap..agak2 apa yg dia nak bgtau dari origami yg dia buat tu..??..ada unsur2 freemason tak..?

  17. issandra

    ada je idea org nk buat mcm tu.. tu sume dari Tuhan yg ESA

  18. kerorokeroppi

    semat lah.. sape pendai tolong ajo

  19. syazza kitty

    saye lagi seni..dengan duit ketas saye buleh wat kfc..ahaha

  20. This ?s reall? attention-grabbing, You’re a very profession?l blogger.
    I have joined your feed and stay up for in search of more
    of your excellent post. Also, I have shared your websit in my social networks

Leave a Reply