Takut, tempat

(GAMBAR)Entiti Di Sebuah Chalet Negara Seberang Tambak

Bila bercakap tentang gambar entiti, ramai pihak sering mempertikaikan gambar yang selalunya samar atau kabur. Tetapi bagaimana jika ada yang dapat menangkap gambar entiti yang jelas?

Gambar ini dikatakan diambil di sebuah chalet di Singapura. Dalam gambar ini, entiti yang kelihatan dikatakan sebagai ‘pontianak’. Entiti ini kelihatan jelas dan oleh itu, ada pihak yang mempertikaikan keasliannya. Khabarnya, gambar ini diambil oleh seorang wanita rakyat Malaysia yang bercuti di Singapura dengan keluarga, menggunakan kamera telefon bimbit.


 photo BgB3tBNCEAE622k1.jpg

Tulen atau tidak? Terpulang kepada anda untuk membuat penilaian. Apa yang pasti, sememangnya bukan manusia saja yang hidup di muka bumi milik tuhan ini. Untuk melihat gambar yang jelas, sila baca entri ini dengan sepenuhnya.

Kredit gambar: Brently™


 photo BgB3tBNCEAE622k.jpg


Comments 25

  1. […] Original article: (GAMBAR)Entiti Di Sebuah Chalet Negara Seberang Tambak. […]

  2. Jibam

    Pontianak ni nampak gemok..

  3. Seram gak walaupun tgk pada waktu siang. AllahuAkbar…

  4. Cik pon

    Yg snap tu siap flash tu. Nampak mata dia. Pndai cik pon posing kan

  5. Kak Ponti

    Kak Limah pergi shopping kat Orchard Road….balik penat, rehat dijendela. 😀

  6. Atondra

    Sihatnya dia…ni kena exercise pergi gym ni.
    Banyak kolesterol.

  7. Anonymous

    Ni awek aku dlu la

  8. Anonymous

    cik pon ahli kumpulan rock kapak dulu ni aagaknye..rock ooooo….

  9. lolita

    Hahaha pontianak gemuk!

  10. Ahmad Albab

    Nampak bbenor nipunyer…

    Spesis ni memang semua 1 fesyen jer ke? Asyik rambut ngerbang, baju putih jer…

    Phuiiihhh…!!! Tipikal..!

    Cuba lar tukar fesyen… cer pakai baju pink sendat ker… kemudian tergantung sampai nampak benjol2…

  11. Anonymous

    pontianak tu comel laaa

  12. Anonymous

    hantu gemok hantu gemok macam orang menggangdung

  13. Gadis

    Hahahahahhahaha!!

  14. Jebon

    Hantu pun ada selera makan gak

  15. Hahahaha..kelakar la komen2 kat atas ni..mmg hilang stress baca komen dorang !

  16. shawal

    Gemuk nya pontianak ni..seumur hidup aku tak pernah tengok pontianak gemuk.ni mesti si gemuk yg nakal punya keje hahahhaa

  17. akiko sha

    memule tgk tajuk cam seram je..pas 2 bile tgk gamba n komen2 kat cni terus geli hati sgt..tekekek gelak sampai sakit perut..pontianak sihat lak

  18. Anonymous

    Gile cakap besar yg posting kat sini..

  19. Godek

    ha a la kn..sihat beno encik ponti ni(ye la muka jantan keras kot)..ni msti susah nak terbang or lepak atas pokok..silap aribulan boleh patah dahan pokok

  20. Anonymous

    Pontianak..Jibam..jibam..bam..bam..bam..

  21. Anonymous

    Bukan la ni…mcm org lelaki rambut panjang jeee… kak pon rambut dia panjang lg.. i dah pnah nmpak dulu, dia bertenggek kat batang pokok yg dah mati.. pastu muka dia xjelas.. rambut menutup muka..

  22. dikocok kocok

    ni hape punye gomok la entiti ni… ni kalo momok tgk pun momok takut… skali ngapp 3 pinggan.. bwk mkn kenny rogers siap kena byr GST bagai… konpom beriban keno bayo… phuiiii… bwk momok mkn kenny rogers mmg epic sial..

  23. Anonymous

    pontianak female ker male nie… aku tgk macam pondan jer gaya tubuhnya.

  24. Anonymous

    itu mcm penyanyi kumpulan rock mcm dalam filem rock o.ooo..oooooooooo..000000000000000000000000000

Leave a Reply