
Jalan nama macam nie pun ada ke. Aih ~~ Kat New Zealand nie. Terima kasih kepada Encik Bakhtiar yang sudi berkongsi gambar.
Tags: gambar comel, gambar cute, gambar funny, gambar kelakar, gambar lawak, Lawak
PERHATIAN: Pihak BeautifulNara.com tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen di sini. Pihak BeautifulNara jugak tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis di sini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.
best je nama jalan ni…
tahi dalam bahase maori is satu…meaning jalan satu…bukan shit ye..hahhha
“Tahi” means “One” in Maori language, one of New Zealand’s official language beside English.
So, Tahi St. means “First Street”.
kat new zealand “tahi” memang famous, di mana2 jumpa “tahi”. mackarel dalam tin pun ada yang jenama “tahi” hoho. tak ke berselera nak makan. =p.
[...] pose memikat Camelia dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Gambar kredit kepada MediaMalaya.P.S: Busuknya jalan nie!!!Baca Yang Ini Pulak:-(GAMBAR)Camelia Dan Air Teh O Ais Limau? (111)(TAHNIAH)Camelia Dah Kahwin [...]
ooo yeke…heheh br tau…
tahi just means ‘one’ in maori…
tahi dalam bahase maori is satu…meaning jalan satu…bukan shit ye..hahhha
hahahaha…
taik die..!!
VisitMyBlog
ade 1 kg kt ng. 9 nama ny kg. penajis…
Huy0!
wow! ada juga nama jln cam ni rupanya………………..
Youre so cool! I dont suppose Ive read anything like this before. So nice to search out any individual with some authentic thoughts on this subject. realy thank you for beginning this up. this website is something that is wanted on the net, someone with a bit originality. helpful job for bringing one thing new to the internet!