Written by AmazingNara | September 29th, 2010

gambar pondan afrika

Kalau anda baru lepas makan nasik lemak untuk sarapan tadi, sila jangan tengok gambar-gambar pondan Afrika nie. Kang ada yang muntah darah kang.

Lagi gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

gambar pondan afrika

gambar pondan afrika

gambar pondan afrika

gambar pondan afrika

gambar pondan afrika

gambar pondan afrika

gambar pondan afrika

gambar pondan afrika

gambar pondan afrika

gambar pondan afrika

gambar pondan afrika

gambar pondan afrika

gambar pondan afrika

76 responses to (GAMBAR)Pondan Afrika Yang Boleh Membuatkan Hilang Selera Makan Selama Sebulan

  1. [...] P.S: Jangan muntah darah tengok gambar pondan Afrika nie. [...]

  2. x.not.x says:

    tak de selera nak nengok dorg ni..adeh..

  3. miss_pinky says:

    yang gambar no 13 tu,ape bnda pondan baju merah tu wat kt pokok tu ha.?? confius ak,spender die terselit kot,haaaha.
    ni bkn muntah darah lg da tgk pic ni,ni bole mmbuatkn ak sakit jantung terus.!!

  4. Anonymous says:

    mcm tupac pun ader… ahahaha

  5. AB says:

    hahaha…ye ke pondan? mcm jantan tulin je…I don’t think his masculinity is in question..tegap!

  6. lillic says:

    kalo pondan malaysia tgk mau meraung hahahaha!!yg pondanbaju merah 2 mmg aktif tul lari sna sni 2 spentot smpi trselit hahaha!!!

  7. emma says:

    siap ada bulu dade yg x tahan tu..eeee…geli aku tgk..

  8. qiracomey says:

    x sangka lak..
    afrika pun de pondan….
    da la gelita….huhuhuhuhu

  9. ahfat says:

    hahahahahahaha…

    superb kewl !

  10. Hasanah says:

    Betul ke pondan nih? Ke diorg saja2 pakai pakaian perempuan (bukan sbb diorg tu pondan tp memang SAJA SUKA-SUKA).

    KAlo betul diorg pondan, takkan tak buang misai ngan bulu dada kottt.

    Bila jadi pondan, mesti nak jadi cam pempuan, takde segala bulu.

    Isk…

  11. aries_april says:

    bt pesta tu….hihihihi

  12. sabrina says:

    muntah darah beb..
    eeeeeeiiiiiiuuuuuuuuuuuu…….

  13. [...] Jangan muntah darah tengok gambar pondan Afrika nie. Yang Ini Pun Best Jugak:- nuffnang_bid = [...]

  14. Kancilbiru says:

    geli sungguh tekak den! :P

  15. aReaL says:

    Aku Nak Booking Yang Pakai G-String Tu… Bape Ringgit Bang Nara ??? Hehehehe

  16. tahtaktau says:

    tah2 saje je pakai baju pompuan.banyak kali jugak aku tgk mat salleh jantan2 tulin pakai baju pompuan utk gi party, buat charity dan sbgnye..

  17. srikandi says:

    menjijikan…werkkk…wakakakaaa… :P

  18. NiTa says:

    Wakakakakak…!! Bandan maintain Tegap wehh..hehehe ada gak pondan cam ni.. memualkan..!! BluwerKk…! Jumpa kat jalan mau pengsan Haku… huuhuhu

  19. shanadh says:

    huhuhu…..terbantut napsu..kahkahkahkah…
    tak senonoh btul….

  20. botol kicap says:

    wahahahahaha,muka jantan sebijik,mekap tebal pon nampak jantan

  21. ash says:

    arghhhh..gelik²..
    pix yg 2nd last tuh die watpe?
    tarik spenda kah?
    muahahahah

  22. jinggo says:

    bkn nk termuntah..nk histeria tgk lg ada la…

  23. hasya says:

    gle meroyan!!seb baik badut lg ok dr dorg
    kahkahkah

  24. krunoes says:

    Ahahahahahaha!!! pecah perut gua!!!!!!! Ahahahahaha!!! yg pons pkai baju kuning n topi tu plg xbley bla!! Ahahahahahah!!! yg 2nd last pic tu, kes trselit kot :P

  25. sweet child says:

    sy rasa lah kan..diarg ni pakai baju camtu just for fun je~~bukan betul2 pondan agaknya..sbb ade misai,jambang,badan siap berotot yg kembang2 belaka lak..huhuhu..wallahualam

  26. theroti says:

    sangat cun mereka semua?
    singgah blog sy,ada alat y amazing untuk si pondan2 itu.seyesly.

  27. eyda says:

    sakit jiwa tgknyer…..

  28. Alang says:

    boleh masuk body builder..haha

  29. aishu says:

    ishh, very bad………….. no komen……………..

  30. motif pakai macam ni ? ada function ke

  31. misi cantik says:

    OMG!

  32. zayn says:

    Adus! Tergoda mak. Ok gak, at least ada kelainan. Kalau dekat-dekat KL ni mak pun nak try. Melekattttt!

  33. izah says:

    berkarat gila.hahhahahaha…..

  34. aikening says:

    aawww…tak kuasa taw…ala noami campbell…pasni leh wat rancangan african’s next top pondan….

  35. loli says:

    pernah post kt blog aku

  36. pokjat says:

    pehhh…
    muka dah mcm rihanna la syalll…
    lahanatt…!!hahahahak

  37. pertmuffin says:

    nasib baik aku tak mengandung (-_-;)

  38. Mc Gee says:

    Huhuhuhu….yg si baju merah tu hyperaktif, bkn seluar dalam yg terlekat..agaknya tengah betul kan @?&^% dia (nak coverlah tu konon) faham-faham je lah mamat afrika punya, nak selit-selit pun bkn kerja senang.. yg mn tgh pregnant tu tlg jgn tgk lah…takut terkenan lah plokk..

  39. daun_pandan says:

    yyerkkk….hampir tersedak saki-baki kuih raya kat tekak aku nih…geli siottt !

  40. shiro says:

    aku kompius,,rabun aku meningkat dah ke?

  41. Anonymous says:

    very bad fxxxker

  42. Anonymous says:

    fuyooooooo hitam melekat ……

  43. paen says:

    demam aku.

  44. Queen Cobra says:

    Wkakakaa…yg. no 12, mamat baju merah tu lari p arah pokok..x selesa ler kot. No.13 tu dier atok telok, nak parking tol2. Pastu lagi G–String kene buat center kat bontot dier..hahaaha

  45. Hakimi says:

    adehh..sakit jantung dibuatnye…

  46. Mr A says:

    giler ah.. mana dapat gambar ni suma… hahhaha… tergoleke2 tgk ni

  47. Anonymous says:

    asalamualaikum & salam sejahtra. mereka semua tu hamba allah. ingat lihat diri sendiri sebelum menilai org.

  48. Anonymous says:

    hahahaha….xde nafsu ak bile tgk…kah5…..

  49. sue says:

    jijik dowh poponen dalam ni…yang baju merah tu mmg aktif..lari2 da tu p kat pokok betolkn spender kowt!
    hahahhaaaa

  50. aku nk termuntah ni…cepat sape2 tolong bagi bekas!!!!!

  51. ripin (bukan nama sebenar) says:

    bang nara..nak gmbr ni boleh…nak tnjuk kat kawan2..biar dorang muntah hijau..haha

  52. nic@pet says:

    banyak lak orang share pic ni…
    bermisai pun ader

  53. arra says:

    xseswai cm ALIEN….HUHUHU..

  54. atyn k says:

    i like maknyahh!!
    auww!!
    hahahahaha!!!

  55. Anonymous says:

    kalau ader gak berselera org mcm nie… tak tau la per aku nak ckap…. x boleh blah siot……..

  56. javed says:

    hahaha…….
    yakkkk…… like monkey…

  57. anonymous says:

    hahaha..xtw nk komen pe..hnye mmpu tegelak..

  58. Laz says:

    hodoh nak mampos diorg tu!!!!

  59. zulfikri says:

    xsenonoh

  60. ngeh says:

    ADOOIIIIIYYAIIIII….bleh putus usus aku nengok gaya diorg.

  61. zubzub says:

    WTF!!!! GELI GILERRR NAK MAMPOS!!!!!!!!!

  62. hjh anita nita says:

    ya allah…ampun kan la dosa2 orng2 nie….

  63. Mat_komando says:

    i like mat rempit..
    hahhahaa

  64. neen says:

    serius nk muntah!!!!!!!!!!!

  65. janda Shinichi Kudo + Ex Heiji Hattori says:

    dr gmbar 1st smpai last , mulut x hnti2 ktawa. hahahaaaa

  66. mama hot says:

    huhu…tersangat la lawaknyer….sentap mak tgk nok….

  67. headset123 says:

    kasi jek dengan mat rempit sorang… confirm dorang tobat…. hahahhahaaa

  68. kimimids says:

    eeewwwwwwwwwwwww

  69. It’s laborious to search out knowledgeable folks on this subject, however you sound like you already know what you’re talking about! Thanks

  70. janek says:

    aduiiiiiiii…he..he….lucu juga..tapi kasian juga ni urang..

  71. Sherly Ramona says:

    ya allah nk muntah aku tengok!!!!!!

  72. lynn says:

    ALahhh kat msia duk ada pondan awat afrika x leh ada ker?? nak muntah pasepa.. sebab kulit depa gelap?? x da maknanyaa….

  73. Chanana22 says:

    Macam bangang je muke sorang2.

  74. EDX says:

    Allahu’akbar..Apa jadahnya nate nih!

Leave a Comment

Optional