Lawak

(GAMBAR)Pondan Afrika Yang Boleh Membuatkan Hilang Selera Makan Selama Sebulan

gambar pondan afrika

Kalau anda baru lepas makan nasik lemak untuk sarapan tadi, sila jangan tengok gambar-gambar pondan Afrika nie. Kang ada yang muntah darah kang.

Lagi gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

gambar pondan afrika

gambar pondan afrika

gambar pondan afrika

gambar pondan afrika

gambar pondan afrika

gambar pondan afrika

gambar pondan afrika

gambar pondan afrika

gambar pondan afrika

gambar pondan afrika

gambar pondan afrika

gambar pondan afrika

gambar pondan afrika

Comments 76

  1. […] P.S: Jangan muntah darah tengok gambar pondan Afrika nie. […]

  2. tak de selera nak nengok dorg ni..adeh..

  3. yang gambar no 13 tu,ape bnda pondan baju merah tu wat kt pokok tu ha.?? confius ak,spender die terselit kot,haaaha.
    ni bkn muntah darah lg da tgk pic ni,ni bole mmbuatkn ak sakit jantung terus.!!

  4. Anonymous

    mcm tupac pun ader… ahahaha

  5. AB

    hahaha…ye ke pondan? mcm jantan tulin je…I don’t think his masculinity is in question..tegap!

  6. lillic

    kalo pondan malaysia tgk mau meraung hahahaha!!yg pondanbaju merah 2 mmg aktif tul lari sna sni 2 spentot smpi trselit hahaha!!!

  7. emma

    siap ada bulu dade yg x tahan tu..eeee…geli aku tgk..

  8. x sangka lak..
    afrika pun de pondan….
    da la gelita….huhuhuhuhu

  9. hahahahahahaha…

    superb kewl !

  10. Hasanah

    Betul ke pondan nih? Ke diorg saja2 pakai pakaian perempuan (bukan sbb diorg tu pondan tp memang SAJA SUKA-SUKA).

    KAlo betul diorg pondan, takkan tak buang misai ngan bulu dada kottt.

    Bila jadi pondan, mesti nak jadi cam pempuan, takde segala bulu.

    Isk…

  11. aries_april

    bt pesta tu….hihihihi

  12. sabrina

    muntah darah beb..
    eeeeeeiiiiiiuuuuuuuuuuuu…….

  13. […] Jangan muntah darah tengok gambar pondan Afrika nie. Yang Ini Pun Best Jugak:- nuffnang_bid = […]

  14. geli sungguh tekak den! 😛

  15. Aku Nak Booking Yang Pakai G-String Tu… Bape Ringgit Bang Nara ??? Hehehehe

  16. tahtaktau

    tah2 saje je pakai baju pompuan.banyak kali jugak aku tgk mat salleh jantan2 tulin pakai baju pompuan utk gi party, buat charity dan sbgnye..

  17. srikandi

    menjijikan…werkkk…wakakakaaa… 😛

  18. NiTa

    Wakakakakak…!! Bandan maintain Tegap wehh..hehehe ada gak pondan cam ni.. memualkan..!! BluwerKk…! Jumpa kat jalan mau pengsan Haku… huuhuhu

  19. shanadh

    huhuhu…..terbantut napsu..kahkahkahkah…
    tak senonoh btul….

  20. botol kicap

    wahahahahaha,muka jantan sebijik,mekap tebal pon nampak jantan

  21. arghhhh..gelik²..
    pix yg 2nd last tuh die watpe?
    tarik spenda kah?
    muahahahah

  22. jinggo

    bkn nk termuntah..nk histeria tgk lg ada la…

  23. hasya

    gle meroyan!!seb baik badut lg ok dr dorg
    kahkahkah

  24. krunoes

    Ahahahahahaha!!! pecah perut gua!!!!!!! Ahahahahaha!!! yg pons pkai baju kuning n topi tu plg xbley bla!! Ahahahahahah!!! yg 2nd last pic tu, kes trselit kot 😛

  25. sweet child

    sy rasa lah kan..diarg ni pakai baju camtu just for fun je~~bukan betul2 pondan agaknya..sbb ade misai,jambang,badan siap berotot yg kembang2 belaka lak..huhuhu..wallahualam

  26. sangat cun mereka semua?
    singgah blog sy,ada alat y amazing untuk si pondan2 itu.seyesly.

  27. sakit jiwa tgknyer…..

  28. Alang

    boleh masuk body builder..haha

  29. aishu

    ishh, very bad………….. no komen……………..

  30. motif pakai macam ni ? ada function ke

  31. misi cantik

    OMG!

  32. zayn

    Adus! Tergoda mak. Ok gak, at least ada kelainan. Kalau dekat-dekat KL ni mak pun nak try. Melekattttt!

  33. izah

    berkarat gila.hahhahahaha…..

  34. aikening

    aawww…tak kuasa taw…ala noami campbell…pasni leh wat rancangan african’s next top pondan….

  35. loli

    pernah post kt blog aku

  36. pokjat

    pehhh…
    muka dah mcm rihanna la syalll…
    lahanatt…!!hahahahak

  37. nasib baik aku tak mengandung (-_-;)

  38. Mc Gee

    Huhuhuhu….yg si baju merah tu hyperaktif, bkn seluar dalam yg terlekat..agaknya tengah betul kan @?&^% dia (nak coverlah tu konon) faham-faham je lah mamat afrika punya, nak selit-selit pun bkn kerja senang.. yg mn tgh pregnant tu tlg jgn tgk lah…takut terkenan lah plokk..

  39. daun_pandan

    yyerkkk….hampir tersedak saki-baki kuih raya kat tekak aku nih…geli siottt !

  40. shiro

    aku kompius,,rabun aku meningkat dah ke?

  41. Anonymous

    very bad fxxxker

  42. Anonymous

    fuyooooooo hitam melekat ……

  43. paen

    demam aku.

  44. Queen Cobra

    Wkakakaa…yg. no 12, mamat baju merah tu lari p arah pokok..x selesa ler kot. No.13 tu dier atok telok, nak parking tol2. Pastu lagi G–String kene buat center kat bontot dier..hahaaha

  45. Hakimi

    adehh..sakit jantung dibuatnye…

  46. giler ah.. mana dapat gambar ni suma… hahhaha… tergoleke2 tgk ni

  47. Anonymous

    asalamualaikum & salam sejahtra. mereka semua tu hamba allah. ingat lihat diri sendiri sebelum menilai org.

  48. Anonymous

    hahahaha….xde nafsu ak bile tgk…kah5…..

  49. sue

    jijik dowh poponen dalam ni…yang baju merah tu mmg aktif..lari2 da tu p kat pokok betolkn spender kowt!
    hahahhaaaa

  50. aku nk termuntah ni…cepat sape2 tolong bagi bekas!!!!!

  51. ripin (bukan nama sebenar)

    bang nara..nak gmbr ni boleh…nak tnjuk kat kawan2..biar dorang muntah hijau..haha

  52. [email protected]

    banyak lak orang share pic ni…
    bermisai pun ader

  53. arra

    xseswai cm ALIEN….HUHUHU..

  54. atyn k

    i like maknyahh!!
    auww!!
    hahahahaha!!!

  55. Anonymous

    kalau ader gak berselera org mcm nie… tak tau la per aku nak ckap…. x boleh blah siot……..

  56. javed

    hahaha…….
    yakkkk…… like monkey…

  57. anonymous

    hahaha..xtw nk komen pe..hnye mmpu tegelak..

  58. Laz

    hodoh nak mampos diorg tu!!!!

  59. zulfikri

    xsenonoh

  60. ngeh

    ADOOIIIIIYYAIIIII….bleh putus usus aku nengok gaya diorg.

  61. zubzub

    WTF!!!! GELI GILERRR NAK MAMPOS!!!!!!!!!

  62. hjh anita nita

    ya allah…ampun kan la dosa2 orng2 nie….

  63. Mat_komando

    i like mat rempit..
    hahhahaa

  64. neen

    serius nk muntah!!!!!!!!!!!

  65. janda Shinichi Kudo + Ex Heiji Hattori

    dr gmbar 1st smpai last , mulut x hnti2 ktawa. hahahaaaa

  66. mama hot

    huhu…tersangat la lawaknyer….sentap mak tgk nok….

  67. headset123

    kasi jek dengan mat rempit sorang… confirm dorang tobat…. hahahhahaaa

  68. kimimids

    eeewwwwwwwwwwwww

  69. It’s laborious to search out knowledgeable folks on this subject, however you sound like you already know what you’re talking about! Thanks

  70. janek

    aduiiiiiiii…he..he….lucu juga..tapi kasian juga ni urang..

  71. Sherly Ramona

    ya allah nk muntah aku tengok!!!!!!

  72. lynn

    ALahhh kat msia duk ada pondan awat afrika x leh ada ker?? nak muntah pasepa.. sebab kulit depa gelap?? x da maknanyaa….

  73. Macam bangang je muke sorang2.

  74. EDX

    Allahu’akbar..Apa jadahnya nate nih!

Leave a Reply