Comel

(GAMBAR)Sayur-Sayuran Yang Cute Mute

gambar sayur cute

Sapa sini tak makan sayur? Sila angkat tangan kanan anda sambil tangan kiri menutup muka kerana malu. Heheh. Dari dulu kami tak faham kenapa orang suka cakap perangai macam budak-budak kepada orang yang tak makan sayur? Secara saintifiknya (aceh), orang dewasa yang tak makan sayur adalah kerana sejak kecik dia tak diajar @ dipaksa makan sayur. Jadi sampai ke besar la tak makan sayur. (ayat nak defend diri sendiri yang tak makan sayur gak)..

gambar comel

Tapi kalau sayur-sayur yang ada dunia nie secute mute sayur mayur dalam gambar-gambar nie, adakah anda masih sanggup nak makan? Comel jer diorang. Sungguh kreatif mereka-mereka yang mengedit gambar-gambar nie. Kalau ada sayur camnie kat dunia sebenar, compem kami akan cubit pipi mereka.

Lagi 23 gambar-gambar sayur-sayur yang cute mute dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

gambar comel

gambar comel

gambar comel

gambar comel

gambar comel

gambar comel

gambar comel

gambar comel

gambar comel

gambar comel

gambar comel

gambar comel

gambar comel

gambar comel

gambar comel

gambar comel

gambar comel

gambar comel

gambar comel

gambar comel

gambar comel

gambar comel

gambar comel

Comments 23

  1. chumil

    aduyaiii…sume sgt comei..sgt adorable..xsggup da mkn sayur mayur psni..

  2. chumil

    ni komen tuk gmba sblah..kmi tak takjub n rse amazingnye..n stress kmi jga xhilg..hrp mklum

  3. blackberry00

    nak try gak wat kat umah
    my kids gonna luv it…

  4. aries_april

    mmg funny tul la pic ni smua..
    huhhuuhhu…conpon ilang stress

  5. XOXO

    cuteeeeeeee~~

  6. nur qiut!

    memang kiut…. luv it!

  7. pening

    cutenyaaa decoration sayur2 tu..penguin, ikan, kambing biri2, kiut sgt….kreatif2….

  8. fifie

    wahhh cute gile..bole buat idea utk hantaran kawin..hahahah

  9. zyzy

    comel tuh mmg la comel tp cam gerli lak nk mkn..

  10. salam all…
    waaa so cute… encik nara..pinjam link ye…. tenkius…

  11. salam kenal.
    amazing nara/tuan rumah..saya mintak pinjam gambar sekeping yek..tuk entry dlm blog saya.

    tq.

  12. atie hatie

    aiyyoooo….
    manyak comel woooo…
    wa talak sanggup makan ini sayulllll….
    good job!!!!

  13. ngeh3

    waaaa hahahhaha ni mest na edit2 kan hahhahahha

  14. haah…
    edit nih…
    tapi comey..!!
    hahahahaaaa….
    Be Fans

  15. ayasakura_sheerskit

    cutenyer…xjd mkn,simpanler..

  16. n

    haha..comey..baru semangat sket nak makan sayur

  17. gambar yg kreatif… 🙂

  18. Chu

    hahaha…nyummy…nymmy…bijak2

  19. izan

    Thanks for share…..Nak minta permission link dgn blog sya bleh tak? It’s so sweet, nice, cute, beautiful picture.

  20. cute gile sayur ye… nak buat gak kat umah…. nanti ramai datang nak beli… kalau diaorang beli untung lah aq….. he he he

  21. umi

    hahaha…mmg lucu gambar…apapun tahniah dgn idea kreatif…ada apa2 lg yg menark?…

  22. cute..cukup kreatif

Leave a Reply