Uncategorized, Viral

Hafiz Mahamad Buat Kejutan Lagi, Kali Ini Bawa Keluarga Dan Tunang Naik Kapal Mewah

Pasti anda semua masih ingat lagi dengan video viral dimana jejaka yang dikenali dengan nama Hafiz Mahamad meraikan kekasihnya dengan cara yang agak romantis dengan menaiki limousine. Sejak daripada itu, beliau dan pasangan Syafiqah Aina terus mendapat tumpuan netizen.

Terbaru, nama Hafiz sekali lagi menjadi viral apabila beliau kali ini memberikan kejutan buat keluarga dan Syafiqah yang kini sudah bergelar tunangnya  dengan menggunakan kapal mewah.

Hafiz melakukan kejutan tersebut demi menghargai setiap sokongan keluarga dan tunangya buat dirinya sehingga berjaya ditahap sekarang.

 

Nukilan Hafiz di Instagramnya :-

2017

Dari kecil aku sentiasa berangan angan untuk ada kehidupan yang sempurna. Membawa keluarga ku, dan insan yang aku sayang untuk berada dalam keadaan hidup yang senang. Rezeki yang diberi tuhan adalah satu ujian untuk aku supaya tidak lupa akan mereka ini yg telah berjasa. Ini untuk mereka, ini semua untuk mereka. Aku tidak pedulikan apa kata orang, kutukan orang kerana ini kebahagiaan aku, mereka semua kebahagiaan aku. Aku harus terus berjalan untuk maju & terus membuat mereka ini bahagia. Dengan izin Allah yang maha berkuasa, kau limpahi lah mereka ini dengan kebahagiaan.

@radziaziz with @repostapp @HafizMahamad, One month sebelum new year, Hafiz called tanya boleh organize suprise ke x, sbb dia tahu aku organizer in JB which is can handle any occasion. Dia mmg kawtim baik punya n event ni dia prepare sebulan sbb dia nak make sure the event went smoothly. Dia nak suprise lain dari yang lain dan yang akan eratkan silaturrahim sebab dia nak involve kan family and paling penting yang paling dia sayang which is aina. Sebab apa ? sebab dia nak appreciate orang yang banyak berjasa dengan dia lebih lebih lagi family sebab tanpa dorang dia takde dekat dimana dia duduk sekarang ini. Lepastu suprise ni masuk sekali with new year celebration so dia mcm all in skali.hehe. So yang peliknya, aku organiser tapi Hafiz plan everything! Semua dah ada dalam kepala dia. Aku try discuss dengan dia, macamana kalau kita try sponsor you untuk event ni. And he said no! Ini kenang kenangan aku, effort aku takda istilah sponsor. I was like gila mamat ni. Kalau @sugarsurprise dulu call him king of suprises, yes he is! Pada aku, He wanted to inspire young people to always working hard for your family and love. Dari membazir kearah bukan bukan, better buat orang happy.

Mungkin inilah yang dinamakan seorang gentleman yang menghargai bukan sahaja cintanya tetapi mereka yang membesarkan beliau serta sering bersamanya ketika susah dan senang. Kami harap selepas ini hubungan Hafiz Mahamad dan tunangya, Syafiqah Aina dapat kekal bahagia sehingga ke jinjang pelamin dan seterusnya sehingga akhir hayat.

Sumber Berita : Tengku Azri / Instagram Hafiz Mahamad / tengku_dloven

Comments 4

  1. Excellent website you have here but I was wanting to know if
    you knew of any discussion boards that cover the same topics talked about in this article?
    I’d really like to be a part of community where I can get advice from
    other experienced people that share the same interest. If you
    have any suggestions, please let me know. Cheers!

  2. My brother suggested I may like this web site.
    He used to be totally right. This submit actually made my day.

    You can not imagine simply how much time I had spent for this
    information! Thanks!

  3. Thank you, I’ve just been looking for info approximately
    this subject for a long time and yours is the best I have found out till now.

    However, what about the bottom line? Are you sure in regards to the source?

  4. I have been exploring for a little for any high-quality articles or weblog posts in this kind of area .
    Exploring in Yahoo I at last stumbled upon this
    website. Reading this information So i am satisfied to convey that
    I have an incredibly good uncanny feeling I discovered exactly
    what I needed. I such a lot unquestionably will make certain to don?t forget
    this website and give it a look on a continuing basis.

Leave a Reply