Written by AmazingNara | July 13th, 2010

hanya di malaysia

Kat negara lain tak ada nie, kat Malaysia je ada.

Lagi gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya.


.

hanya di malaysia

hanya di malaysia

hanya di malaysia

hanya di malaysia

hanya di malaysia

hanya di malaysia

hanya di malaysia

34 responses to Hanya Di Malaysia…

  1. [...] Fazira bersama Aleesya dengan membaca artikel ini sepenuhnya.P.S: Hilangkan lagi stress anda dengan gambar yang ada hanya di Malaysia.Baca Yang Ini Pulak:-(GAMBAR)Keluarga Bahagia Erra Fazira (757)(GAMBAR)Erra Fazira Bertudung Pergi [...]

  2. fifie says:

    wakakakaka gile lawak!!! hadoiiiii cmni pon ade ek..kt mesia lak tu…

  3. Iman's Umi says:

    Dia bg meludah tp jgn kuat2…baiknya. Pastu signboard bangolow tu, uish ko xnk dikacau smpi ko benci semuo org? isk3…

  4. nad says:

    aduhhhh putus urat kentut aku..lawak tak blah siutttt…

  5. Dia bg meludah tp jgn kuat2…baiknya. Pastu signboard bangolow tu, uish ko xnk dikacau smpi ko benci semuo org? isk3…
    +1

  6. nabilah says:

    yang no 4 tu paling bes…hahahaha..dah nak roboh pun,still nak duduk lepak situ…

  7. lock says:

    mak aii.. kat malaysia pun ada..

  8. afie says:

    kelakow…jenuh le nek motoe tgn kena cam tu jeww….
    yg bus stand tu pun tak blh blah..elek je dok kat c2..cam tak de pape…
    yg amzing skali kat MALAYSIA… :D

  9. sapik says:

    kahkah…
    x bleh handle guaaaa….
    hahahahaa…

    Join easy income here

  10. alfablue7 says:

    kahkahkah..sume klaka tp yg last tu sngttt. gle kau cmne nk control moto sgt tggi handlenye

  11. miss pinky says:

    hehehee..kelakar r..kuar air mate dok tgk pic2 kek ats tur….dah 6kali g jamban buang air kecik nie weh!!!!!!!!!!!!!dasat siuttttt………….marvelles!!!!!!!!!!!!!

  12. kikilala says:

    aku rs yg helmet dlm bus tu mcm photoshop je. pastu dgn yg last. yg lain nmpk real.

  13. Anonymous says:

    hahah..
    kedai xde cctv…
    bole plak ltk org kt tangge… ;D

  14. fiD says:

    dah pernah tengok pun…

  15. yuyu says:

    yg pling klaka..dlm bas pon pakai helmet..hahaha

  16. babycomel says:

    ayat2 cam edit jer

  17. fasha_sandha says:

    kikilala, fiD dan babycomel : payah la nak layan org mcm korang ni..lantak la dah kena edit ke, dah pernah tgk ke..layan je la lawak tu..asik nak pertikai je kerja org..yg filem matsaleh terang2an guna teknik2 menipu tu, elok je korang layan…

  18. dunia says:

    fasha_sandha :: alaa i2 komen je dude. u emo….

  19. misslibrus879 says:

    yg penting kelakar… layan je… =)

  20. aries_april says:

    last pic tu..x lenguh tngn ke?

    mat bangla kat market tu bt pa naik smpai tngg2x?

    yg ddk bwah tmpt tnggu bus tu nk trgelak.

  21. daphne says:

    yang paling last paling lucu.. mcam monyet je hahahaa

  22. dym says:

    haah.edit photoshop. wink~
    but nice ^^

  23. zd says:

    ayt meludah 2 nmpk sgt edit lor

  24. farapink says:

    lawak la.. jgn meludah begitu kuat!!

  25. sis says:

    malaysia kah ini?

  26. anne says:

    ayat bahse inggeris tak leh blah…hahahha…sy nak p cari umah ni, sy dok manjung…kekekekkeke

  27. cicak says:

    x thn r yg ddok dlm bas 2..da ddok dlm bas pn mau lg pakai topi kleda 2 npe..aduyai..pe r motif dye

  28. N2kU says:

    mludah kuat cmne tuh..hahaha

  29. DANIAL_LOVE says:

    i dah cakap malaysia ni dah macam tong sampah..macam-macam ada…dari pendatang asing,barangan seludup,gro asing,buang anak,lambakan pil khayal,transit dadah,kelab gay,artis kahwin-cerai,mat gian,mat rempit,anak tak kenai makpak,perselisihan parti politik…..dan 1001 mehnah lagi….penjara tempat yang aman sekali..makan tanggung..dan payah tengok gelagat manusia kat dunia luar…jutaan orang gila boleh dilihat berada di luar pusat rawatan mental zaman sekarang ini..

  30. haha..yang last skali tu yg best..jaki jipang..kihkih

  31. ewaahhh says:

    lawak2..tp yg 40km/j laju!!! baling batu~~~ saya tau kt mne….ari2 nmpk tp skrg dh xde lg….lokasi kg kuala paya..Segamat johor…(kawasan kg yg ramai kanak2 main tepi jalan)

  32. Parker Brown says:

    Hah, Italy protesters rally against Berlusconi

Leave a Comment

Optional