Lawak

Hanya Di Malaysia…

hanya di malaysia

Kat negara lain tak ada nie, kat Malaysia je ada.

Lagi gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya.


.

hanya di malaysia

hanya di malaysia

hanya di malaysia

hanya di malaysia

hanya di malaysia

hanya di malaysia

hanya di malaysia

Comments 35

  1. […] Fazira bersama Aleesya dengan membaca artikel ini sepenuhnya.P.S: Hilangkan lagi stress anda dengan gambar yang ada hanya di Malaysia.Baca Yang Ini Pulak:-(GAMBAR)Keluarga Bahagia Erra Fazira (757)(GAMBAR)Erra Fazira Bertudung Pergi […]

  2. fifie

    wakakakaka gile lawak!!! hadoiiiii cmni pon ade ek..kt mesia lak tu…

  3. Dia bg meludah tp jgn kuat2…baiknya. Pastu signboard bangolow tu, uish ko xnk dikacau smpi ko benci semuo org? isk3…

  4. nad

    aduhhhh putus urat kentut aku..lawak tak blah siutttt…

  5. Dia bg meludah tp jgn kuat2…baiknya. Pastu signboard bangolow tu, uish ko xnk dikacau smpi ko benci semuo org? isk3…
    +1

  6. yang no 4 tu paling bes…hahahaha..dah nak roboh pun,still nak duduk lepak situ…

  7. mak aii.. kat malaysia pun ada..

  8. afie

    kelakow…jenuh le nek motoe tgn kena cam tu jeww….
    yg bus stand tu pun tak blh blah..elek je dok kat c2..cam tak de pape…
    yg amzing skali kat MALAYSIA… 😀

  9. kahkah…
    x bleh handle guaaaa….
    hahahahaa…

    Join easy income here

  10. kahkahkah..sume klaka tp yg last tu sngttt. gle kau cmne nk control moto sgt tggi handlenye

  11. miss pinky

    hehehee..kelakar r..kuar air mate dok tgk pic2 kek ats tur….dah 6kali g jamban buang air kecik nie weh!!!!!!!!!!!!!dasat siuttttt………….marvelles!!!!!!!!!!!!!

  12. kikilala

    aku rs yg helmet dlm bus tu mcm photoshop je. pastu dgn yg last. yg lain nmpk real.

  13. Anonymous

    hahah..
    kedai xde cctv…
    bole plak ltk org kt tangge… ;D

  14. dah pernah tengok pun…

  15. yuyu

    yg pling klaka..dlm bas pon pakai helmet..hahaha

  16. babycomel

    ayat2 cam edit jer

  17. fasha_sandha

    kikilala, fiD dan babycomel : payah la nak layan org mcm korang ni..lantak la dah kena edit ke, dah pernah tgk ke..layan je la lawak tu..asik nak pertikai je kerja org..yg filem matsaleh terang2an guna teknik2 menipu tu, elok je korang layan…

  18. dunia

    fasha_sandha :: alaa i2 komen je dude. u emo….

  19. misslibrus879

    yg penting kelakar… layan je… =)

  20. aries_april

    last pic tu..x lenguh tngn ke?

    mat bangla kat market tu bt pa naik smpai tngg2x?

    yg ddk bwah tmpt tnggu bus tu nk trgelak.

  21. daphne

    yang paling last paling lucu.. mcam monyet je hahahaa

  22. dym

    haah.edit photoshop. wink~
    but nice ^^

  23. zd

    ayt meludah 2 nmpk sgt edit lor

  24. lawak la.. jgn meludah begitu kuat!!

  25. sis

    malaysia kah ini?

  26. ayat bahse inggeris tak leh blah…hahahha…sy nak p cari umah ni, sy dok manjung…kekekekkeke

  27. cicak

    x thn r yg ddok dlm bas 2..da ddok dlm bas pn mau lg pakai topi kleda 2 npe..aduyai..pe r motif dye

  28. mludah kuat cmne tuh..hahaha

  29. DANIAL_LOVE

    i dah cakap malaysia ni dah macam tong sampah..macam-macam ada…dari pendatang asing,barangan seludup,gro asing,buang anak,lambakan pil khayal,transit dadah,kelab gay,artis kahwin-cerai,mat gian,mat rempit,anak tak kenai makpak,perselisihan parti politik…..dan 1001 mehnah lagi….penjara tempat yang aman sekali..makan tanggung..dan payah tengok gelagat manusia kat dunia luar…jutaan orang gila boleh dilihat berada di luar pusat rawatan mental zaman sekarang ini..

  30. haha..yang last skali tu yg best..jaki jipang..kihkih

  31. ewaahhh

    lawak2..tp yg 40km/j laju!!! baling batu~~~ saya tau kt mne….ari2 nmpk tp skrg dh xde lg….lokasi kg kuala paya..Segamat johor…(kawasan kg yg ramai kanak2 main tepi jalan)

  32. Hah, Italy protesters rally against Berlusconi

  33. Thanks to my father who informed me about this web site, this website is truly amazing.

Leave a Reply