Info Semasa, Infografik, Kesihatan, Manusia, menarik, Teknologi

[Info] Pinset Untuk Membuang Bintik Hitam Dengan Efektif (Video)

Admin yakin ramai di antara kita yang suka memicit bintik-bintik hitam di sekitar muka mahupun hidung dengan menggunakan jari. Admin pun mengaku yang admin pun merupakan salah seorang daripada mereka yang suka membuat demikian. Menurut pakar kulit, sebenarnya tidak baik menggunakan jari/kuku ketika mengeluarkan bintik hitam kerana dapat meninggalkan kesan parut dan tidak baik untuk kulit.

Di bawah ini admin nak kongsi satu video pinset yang telah direka khas untuk memicit keluar bintik-bintik hitam dan pinset ini telah disyorkan sendiri oleh pakar-pakar kulit bagi mereka yang memerlukannya. Jom tengok betapa efektifnya pinset yang disyorkan ini di video di bawah…

Seperti dapat dilihat di dalam video di atas, pembuangan bintik-bintik hitam dapat dilakukan dengan begitu efektif sekali. Bagi mereka yang ingin menbuat mendapatkan pinset ini, pembelian boleh dilakukan di link ini. Harganya cuma lah 4.90 dolar dan penghantaran adalah percuma.

Bagi sesiapa yang pernah menggunakan pinset seperti ini, boleh bagi review sket tak sebab admin pon rase macam nak beli satu….

Leave a Reply