Written by AmazingNara | November 8th, 2010

cinta sejati

Terharu sungguh kami melihat gambar-gambar mesra keluarga ini. Ini sememangnya cinta sejati.

Lagi gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

cinta sejati

cinta sejati

cinta sejati

cinta sejati

cinta sejati

cinta sejati

cinta sejati

cinta sejati

47 responses to Ini Baru Cinta Sejati

  1. sabri says:

    mmng btul ni bru cnta sejati..agk2 kt malysia d ke tak..huhu

  2. toto i comel says:

    wa…….so nice and cute!…

  3. toto i comel says:

    eh….i 1st…hahahahaha

  4. cik epal says:

    bagus la depa ni. memang betul betul sejati ni. bercinta bukan sebab rupa. good good =)

    • Anonymous says:

      Ini la bru cnta sjti wlau pun bni dia cam 2 dia trma jga seada nya kta kat mlysia ne inta ada ka yg ble wat mcm llaki ne ni la tnda nya cnta bkan mmli pras rpa sya rspek la dorg ne

  5. ProfHariz says:

    Masih adakah orang macam beliau? 1Juta dalam 1 :)

  6. seri_muka says:

    waaa.. kagumnyee sooo sweeetttttttttttt… suami dia hensem tu…..

  7. toto i comel says:

    1 juta dlm 1?? mcm mna tu….

    kuasa tuhan…ne la jodoh wanita ne…hensem pula husband dia…hehe…

  8. nurelle says:

    ha…..touched gler tgk pics ni……….sweet je…………huuu~

  9. hIgOaT says:

    itulah jodoh nmanye..
    sbnrnye pmpuan tu hmpir2 xleh slmtkan baby dia yg kecik tu coz bhya dgn keadaan msa tgh pregnant..
    tp dia nk jgk pertahankan kandungan tu.. org OKU pun blh merasa alam perkahwinan,mempunyai suami yg kacak dan ank2 yg comel..
    kagum betul….

  10. Zhen An says:

    kisah dia ni penah kuar kat tv .. dokumentari gitu … masa dia nak pregnant anak 1st tu … doktor kata x leh sbb dia tak cukup kuat n ditakuti janin tu cacat cam dia gak .. tapi dia berkeras nak teruskan pregnensi dia gak .. masa tu mcm2 ubat n suntikan dia kena amik n doktor mmg jaga baik2 kandungan dia ni … dan akhirnya dia dapat bayi yg sihat walafiat dan cukup sifat …

    itu ler keajaiban Allah ….

  11. MiZZ NiNA says:

    terharunye aq dengar cite ko Zhen An…sob sob..;'(

  12. so what says:

    sweet n lovingnye family ni..aku rase touching giler..tisu..tisu..

  13. -PITBULL- says:

    perrr…aku respek la suami dia tuh!!Bkn snang nak manage kluarga yg mcm 2..
    touching sgt..wlaupun bini dia mcm 2,still dorang leh bhagia and suami dia sygkan bini dia..
    siap dokong and pimpin tgn lg mse jln..
    serious touching sgt..
    dari cni,maybe kte dpt nmpak yg rupa bkn sgala2nya..
    yg pnting k.syg and cinta pd bini or suami kte xkira dia smpurna or x..
    mmg terharu sgt la…

  14. PapaRazzi says:

    romantik sangat2…terharu aku tgk gambar dorang nih..:'(

  15. akusuka ulangkaji says:

    bagus!
    susa dowh nak cari hubby sebaek ini
    1 dlm 1000 kot
    hope happily ever after la ek…
    jadikan contoh pada budak2 skrg ni :)

  16. PusHErGiler2 says:

    mak0iiihhh bahagienyer kuarga nie,,..
    eppy giler,,..t0uch me sobs0b

  17. ikan buris says:

    suami dia hensem giler doh..

  18. anonymous says:

    teharu nye..nk suami cm ni gak..hehehe

  19. myssmie says:

    wahhh…..sgt sweet…
    jeleznya!!! =]

  20. aisya says:

    aik,bedu a.k.a sabri..
    xsgka lak jumpe ko kt cni..
    mybe ade tp jarang d jumpai..

  21. non says:

    a a’h….
    penah klua tv…
    n i’ve always know kt negara depa sllu ade laki gentleman
    xsume org tgk luaran…
    adelh smthing special dlm pmpn tu yg hubby dy cinta…

  22. dinde says:

    bahagie nye dyeowg.. ensem doe hubby dye.. untong isteri dye dpat hubby yg caring ensem, hoho~

  23. massy_massu says:

    ak pon pnah tgk kesah dorg kat tv dlu…
    kalo xsilap ak dorg de minat yg same sal keta.
    stat c2 la dorg fall in love…
    touching nyer… ssh nk cri psngan yg unik ttp bahagia mcm mereka ni….

  24. aries_april says:

    love is blind…
    i like it

  25. sabrina says:

    ad lg x llaki dlm malaysian shbat cinta dia…
    please… tlog crikan utk saya

  26. lalalulu says:

    teringat cite jepun ‘beautiful life’ kawaiiiiiiii

  27. sweet child says:

    Allahuakbar!jadi viewers , percaya pada takdir dan jodoh…doa2 la selalu dpat jodoh yang caring and loving ..hee~~

  28. thephenom says:

    haha.. bagi yang wanita, kalau korang berangan nak cari lelaki macam ni, korang kena cerminkan diri dulu.

    sanggup ke korang bercinta dengan lelaki cacat ? Kalau setakat suami jatuh miskin je korang nak nak mintak cerai, baik tak payah la bermimpikan nak dapat lelaki sebegini

    Lelaki yang baik, ikhlas hanya layak dimiliki wanita yang baik dan ikhlas…

  29. laila says:

    ini la jdoh…btuah btol wanita ni….bkn sng nk jmpe psgn yg ley trima kta seadanya….

  30. kalamenangis says:

    salam, mesej of this picture, jangan sesekali kita menghina mereka yang OKU, walaupun dia tempang ke atau kudung ke, botak kepala ke, kudung jari ke atau apa-apa saja yang berkaitan, jangan sesekali kita menghina mereka. sebab mereka pun ada perasaan juga sama macam manusia yang sempurna. lagi satu, selalunya OKU ini ALlah beri keistemewaan berbanding dengan kita yang sempurna. jika diberi jodoh misalnya, mesti ALlah akan temukan mereka dengan jodoh yang paling baik dan ikhlas. itulah dalam dunia ini jarang (tak pernah rasanya) kita dengar orang OKU macam dlm gambar atau pasangan OKU yang bercerai. lain pula ngan suami isteri yang sempurna, ada banyak dugaan dan cabaran. sebab itulah di mana-mana kita pasti akan dengar kes penceraian dari manusia yang cukup sifat. ingatlah satu perkara…dunia ini ada hukum karma. perbuatan jahat akan dibalas jahat dan yang baik dibalas baik. n satu lagi, jika kita menghina mereka, pasti suatu hari nanti kita turut mengalami keadaan seperti mana yang mereka alami. jadi mari kita sama-sama renung-renungkannya ye….salam (tiada perang dingin antara kita sebab kita semua berasal dari darah yang sama iaitu Nabi Adam as…:-))

  31. ai_chah says:

    org yang baik hanya utk org yang baik
    smoge jodoh kekal hingga ke akhir hayat…amin….

  32. Dx85 says:

    pompuan yg xde kaki tu bekerja sbgai seorang..mekanik kereta. laki dia pun sama.
    org xde kaki pun boleh buat kerja halal.. sampai dapat rezeki (suami & 2 anak)..
    kita yg sempurna ni.. ?? masih ramai yg malas cari kerja.. hahaha.

  33. syuhada says:

    sgt sweet……….

  34. wakawaka says:

    orang baik bukan hanya untuk orang baik…
    ini bukannya cinta buta..
    ingat kita hanya merancang tetapi tuhan yang menentukan segalanya

  35. me says:

    to wakawaka…
    perempuan solehah tuk laki solehah (and sebaliknya),,,tue mmg firman Allah la..Allah sendiri yang firman dalam Quran

  36. saya says:

    bgus btol lah…..
    kalau lah ade cnta sjati mcm ney kt malaysia…
    kan best….huk3…

  37. amar2118 says:

    erk…bleh x bg link pasal cte snar die….minat sgt nak tau…

  38. Anonymous says:

    sekali tengok sebenarnya berlakon je kekekekekekekeke….xda la…kalau betul mmg kagum arrrr mmg pure love…..n soulmate…congratulation for MAN kekekeke

  39. Reyza says:

    hingga hujung nyawa……

  40. eff says:

    family tu pernah ada dalam rancangan Ripley believe it or not..and indeed memang amazing dan sangat dirahmati.

  41. janda Shinichi Kudo + Ex Heiji Hattori says:

    jelesnyer tgk kbahagiaan org lain.. :))

  42. mimie says:

    terharu tgk pic tuh…kt malaysia jgn harap lah ada mcm tu..hguhuuhh…tgk yg cact skit..dh lari cabot….

  43. Anonymous says:

    hmmm.susah laa nak cari lelaki mcm 2 kat malaysia…lelaki zaman sekarang nie memilih dari paras rupa, nak yg cantik dari segi luaran aje.kalo yg mcm 2 x akan di pandang punye.

  44. AG says:

    erm… sonok je tgk dia cium bb dia..
    bb dia pun suke…

Leave a Comment

Optional