Uncategorized

Lagi Karangan Lawak

lagi karangan lawak

Pengajarannya ialah cintailah bahasa kebangsaan kita. Sesikat ular tue memang takleh blah. Tima kasih Farid untuk email.

Comments 17

  1. dayang

    hahahahahahahahahahahahahahahahahaha…..lawak giler….hahahahahahahaha….

  2. dayang

    sye nak amik leh x…hehehe…

  3. hahahahaa…
    p/s:tahukan anda bahawa ada bisness yg tidak memerlukan utk anda menaja?jom lihat sini…

  4. anaz

    hua3…lawak3…
    taley blah….nk p anta antu p hospital…..gilos ke apo…

  5. Dh penah bc kt FB…org kata tls surat, dia buat citer dongeng plak.

  6. […] Imam Muda Jumaat ini jam 9 malam di Astro Oasis (Channel 106) dan juga di Astro B.player.P.S: Cintailah bahasa kebangsaan.Yang Ini Pun Best Jugak:- nuffnang_bid = "51ffa0ccc026bc248afacfe2b811a90e"; Tags: download final […]

  7. hahaha..takbleh blah..hehe..gud one bro

  8. ni sengal ubi keledek namenyer. haha! baekk punyer citer dye reka. ;p

  9. keh..keh.kehhh!!!!

  10. LOL

    Good job jugak karangan nih..tapi syg..karangan ni sama dengan karangan2 lawak sebelum nih dari segi isi,gaya n teknik..orang dewasa buat karangan,bebudak darjah 3 tulis balik..tapi ok la dari xdak langsung..nak gelak jugak lah..hehe…

  11. sukasuki

    OIO
    apakah?
    hahahaha. . . .

  12. fifie

    ha’ah IOI??apekah??

  13. sukasuki

    OIO
    lucah bdk ni. . .
    hahaha. . .

  14. Lok

    OIO tu paham. tp tu bahasa ape?.

    OK la, bdk2.. Gd luck

  15. esha

    mmg bngok gle la dak nii!!

  16. manis

    wawawawawwaawawawaw……lawak powerrrr lar….kreatif budak niy taw…hhahahahahahahahhahahahahahahha tk leh benti dah nieeee

  17. mmbg d awn

    HAHAHAHAHAHAHAHAHAKKKKSSSSSSSS!!!! KALO AKU LH CEKGUNYEEEE..LTK JAWATAN AKU!!!!!!!!! HAHAHAHAHAHAHAHAKS!!!!!!

Comments are closed.