Written by AmazingNara | October 29th, 2010

lawak facebook

Serius genius orang yang buat status Facebook ini. Kami kagum dengan kehebatan tuan punya blog ini. Sangat kreatif dan kelakar.

Lagi status Facebook yang kelakar tak hengat dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Gambar kredit GiantPolar.

p style=”text-align: center;”>lawak facebook

p style=”text-align: center;”>lawak facebook

32 responses to Lagi-Lagi Status Facebook Yang Kelakar Tak Hengat

  1. Nyss says:

    ngee!~ =D

  2. Lyss says:

    Kelakar ar….hahahahaha

  3. villa says:

    hahhhahahhaahaa…

  4. shaby says:

    hahahah…ilang stress bace status2 diorg nie….=)

  5. aries_april says:

    ats ja lwk skit..yg lain bias ja..
    btw..mmg trcuit jga la time bca

  6. dyra says:

    sweettt phewtiss great kreatif 1 mk my day tq yg buat semua ni ahahaha

  7. aNJe says:

    lawak la diaorg ni…

  8. julia says:

    hahahaa…lwak tui…ilang sket tension aku ni….

  9. tomi says:

    hahahahaa .. lawak la jg .. tp i still like yg puteri gunung ledang , itu paling lawak .. the rest mcm dah tak brape funny ..

  10. efy says:

    mmg superb cun r ! HAHA

  11. Dauspozi says:

    Hak3… Batu Belah tu yg paling x leh blah…
    Meh layan kartun pulak berfacebook: http://facebookcomics.blogspot.com/

  12. [...] Kelakar gila ah status Facebok nie. Baca Yang Ini Pulak:-AC Mizal Dapat Gelaran Datuk Dari Sultan Pahang (266)Boleh Percaya Ke Dengan [...]

  13. Anonymous says:

    haha..ikan tembakul plg lwk..

  14. chenchaoQue'S youth'S says:

    hahahaa…
    sib bek x msuk bawang besaw

  15. ntah! says:

    hahaha…. klakar x hengat!

  16. aknong says:

    kelakar siyot!!!!!! tabik kat org wat Fb nih, w/pun merapu, yg pntg x mcm FB yg mengutuk org…..

  17. ejoncb says:

    hahahaha..lawak jugak.

  18. hoho says:

    aku rase cm dibuat2 je..hoho..xpn,nie kes tade keje nie

  19. ms_miss says:

    Lawak.. Reminds me of a funny halloween party in virtual! XD

    http://www.youtube.com/watch?v=FDDh0l8yNDc

  20. 2ne2 says:

    abg nara nak lagi!! upload la lagi bebanyak…..!!!

  21. Jaded Kehamizanan says:

    wakaka…terguling2 aku gelak…

  22. Ina says:

    Salam semua…sy ada terjumpa web ni dlm fb yg menghina Nabi kita Muhammad SAW….Apa nak jadi la skrg ni…Sy harap nara leh tolong sebarkan agar kita semua report agar pages dia xwujud lagi…
    http://www.facebook.com/pages/Muhammad-Saw-Bukanlah-Nabi-Melainkan-Perampokpedopil-Dan-Tukang-Cabul/150658694960152

  23. shaharil says:

    Kelakar betul la… i like it. :)

  24. anafanas says:

    mmg genius lh sape yg buat ni…

  25. anis says:

    haha…agk klakar gk . . . . benong. . .

  26. nyss onew says:

    haha . terguling guling bace ! adoi ~

  27. Anonymous says:

    bangkit lah pejuang islam . . . . . .

  28. qyistina says:

    lawak ahh hahahahahaa…XD

  29. nana sudahh says:

    haha , ngekk :D btw seiz klakar , nana skew lerh , hewhew <3

  30. Maskay says:

    Gigih sungguh membuat cerita

Leave a Comment

Optional