Lawak

Lagi-Lagi Status Facebook Yang Kelakar Tak Hengat

lawak facebook

Serius genius orang yang buat status Facebook ini. Kami kagum dengan kehebatan tuan punya blog ini. Sangat kreatif dan kelakar.

Lagi status Facebook yang kelakar tak hengat dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Gambar kredit GiantPolar.

p style=”text-align: center;”>lawak facebook

p style=”text-align: center;”>lawak facebook

Comments 32

  1. Nyss

    ngee!~ =D

  2. Lyss

    Kelakar ar….hahahahaha

  3. villa

    hahhhahahhaahaa…

  4. shaby

    hahahah…ilang stress bace status2 diorg nie….=)

  5. aries_april

    ats ja lwk skit..yg lain bias ja..
    btw..mmg trcuit jga la time bca

  6. dyra

    sweettt phewtiss great kreatif 1 mk my day tq yg buat semua ni ahahaha

  7. aNJe

    lawak la diaorg ni…

  8. julia

    hahahaa…lwak tui…ilang sket tension aku ni….

  9. tomi

    hahahahaa .. lawak la jg .. tp i still like yg puteri gunung ledang , itu paling lawak .. the rest mcm dah tak brape funny ..

  10. mmg superb cun r ! HAHA

  11. Hak3… Batu Belah tu yg paling x leh blah…
    Meh layan kartun pulak berfacebook: http://facebookcomics.blogspot.com/

  12. […] Kelakar gila ah status Facebok nie. Baca Yang Ini Pulak:-AC Mizal Dapat Gelaran Datuk Dari Sultan Pahang (266)Boleh Percaya Ke Dengan […]

  13. Anonymous

    haha..ikan tembakul plg lwk..

  14. chenchaoQue'S youth'S

    hahahaa…
    sib bek x msuk bawang besaw

  15. ntah!

    hahaha…. klakar x hengat!

  16. kelakar siyot!!!!!! tabik kat org wat Fb nih, w/pun merapu, yg pntg x mcm FB yg mengutuk org…..

  17. hahahaha..lawak jugak.

  18. hoho

    aku rase cm dibuat2 je..hoho..xpn,nie kes tade keje nie

  19. ms_miss

    Lawak.. Reminds me of a funny halloween party in virtual! XD

    http://www.youtube.com/watch?v=FDDh0l8yNDc

  20. 2ne2

    abg nara nak lagi!! upload la lagi bebanyak…..!!!

  21. Jaded Kehamizanan

    wakaka…terguling2 aku gelak…

  22. Ina

    Salam semua…sy ada terjumpa web ni dlm fb yg menghina Nabi kita Muhammad SAW….Apa nak jadi la skrg ni…Sy harap nara leh tolong sebarkan agar kita semua report agar pages dia xwujud lagi…
    http://www.facebook.com/pages/Muhammad-Saw-Bukanlah-Nabi-Melainkan-Perampokpedopil-Dan-Tukang-Cabul/150658694960152

  23. Kelakar betul la… i like it. šŸ™‚

  24. anafanas

    mmg genius lh sape yg buat ni…

  25. anis

    haha…agk klakar gk . . . . benong. . .

  26. nyss onew

    haha . terguling guling bace ! adoi ~

  27. Anonymous

    bangkit lah pejuang islam . . . . . .

  28. lawak ahh hahahahahaa…XD

  29. nana sudahh

    haha , ngekk šŸ˜€ btw seiz klakar , nana skew lerh , hewhew <3

  30. Gigih sungguh membuat cerita

Leave a Reply