kagum, Kreatif, Macam-Macam, Manusia, menarik, tempat

[Menarik] Cara Kreatif Untuk Menghilangkan Kerisauan Si Ibu (Gambar)

Bagi mereka yang telah berumah tangga dan mempunyai anak, sebesar mana sekali pun anak anda itu, mesti rasa risau akan keselamatan anak anda itu tidak akan pudar lebih-lebih lagi bagi kaum ibu. Bagi anak lelaki, mungkin mereka kurang memahami akan kerisauan yang dirasai oleh ibu mereka itu sendiri.

Di bawah ini admin nak kongsikan gambar-gambar yang dimuat turunkan oleh JONATHAN KUBBEN QUIÑONEZ di dalam akaun Twitter yang diberi nama “momimfine“. Gambar-gambar ini ditujukan kepada ibunya dengan mesej menunjukkan dirinya selamat ketika di berjalan-jalan di perantauan.

Gambar-gambar yang dimuat turunkan itu adalah sangat kreatif dan telah mendapat pelbagai reaksi dari netizen-netizen. Setakat ini pengikut akaun Twitternya telah mencecah seramai 260 ribu orang dan dijangkakan akan terus meningkat.

1. Nusa Penida, Indonesia

2. Kuala Lumpur, Malaysia

3. Ijen Crater

4. Sofitel Marrakech

5. Indonesia

6. Huyana Potosi Mountain

7. Machu Picchu

Di atas adalah merupakan sebahagian gambar-gambar yang terdapat di dalam akaun Twitternya. Apa-apa pun admin sangat kagum dengan si Jonathan ni sebab masih lagi ingat akan ibunya. Kalau lah admin, memang senyap sampai ke sudah….

Leave a Reply