Hadiah Terbaik Untuk Mat Rempit Satu Malaysia

Kalau lepas baca nie masih berani nak merempit gak memang kami salute tahap dewa kepada perempit Malaysia. Kredit gambar kepada DausPozi.
Read full article

Tidur lena kah semalam?

Read full article

Installing A Husband

//Mungkin dah agak lama tapi kitaorang nak share gak//Installing a husbandDear Tech Support, Last  year, I upgraded from  Boyfriend  5.0  to  Husband  1.0  and noticed a distinct slow down in overall system performance, particularly in the flower and jewelry applications, which operated  flawlessly under  Boyfriend  5.0. In  addition,  Husband  1.0  uninstalled many other valuable programs, such  asRomance  9.5  and   Personal  Attention 6.5,  and then installed undesirable programs such  as NBA  5.0,NFL  3.0  andGolf Clubs  4.1. Conversation  8.0  no longer runs, and  HouseCleaning  2.6  simply  crashes the system. Please note  that I have tried running  Nagging  5.3 to fix these  problems, but to no avail. What can I  do? Signed,Desperate.Baca artikel ini sepenuhnya untuk tahu apa jawapannyaBersambung
Read full article

(Lawak) Boleh control tak?

Soalan pertama, korang suka naik roller coaster tak?

Soalan kedua, roller coaster tuh seronok ke menakutkan?

Soalan ketiga, masa naik roller coaster korang akan control [email protected] macam brader kat atas nih ke korang akan kantoi tahap dewa macam gambar-gambar lepas ni?

Bersambung
Read full article