Iklan Raya TV3 Macam Krismas

Update 1: Video kat Youtube dah kena buang. Kalau nak tengok sila pergi link http://facebookvideoindirx.com/keindahan-dalam-kemeriahan-sinari-lebaran-dari-tv3-untuk-semua-hq/Update 2: TV3 dah tarik balik iklan ini. Terima kasihKalau orang perseorangan yang tak cukup umur mengutuk-ngutuk di FB dah cukup sensitif, kami langsung tak faham dengan motif iklan tv3 ni....Apa nak jadi dengan iklan raya Tv3 nie.Cuba baca huraian tentang cerita disebalik iklan ini...… Bersambung
Read full article

Katy Lim Li Lian Yang Menghina Allah Dan Agama Islam

katy lim li lian

Kalau anda nak kutuk Melayu, kami memang tak kisah. Tapi kalau anda jadi macam Katy Lim Li Lian nie yang mengutuk Allah dan Islam, itu memang sangat kurang ajar. Inilah bahana Facebook yang bagi freedom of speech kat budak-budak yang tak berfikir panjang. Buat kasik hati orang lain panas je. Sedih dengan mentaliti Katy Lim Li Lian nie.Tapi kami percaya orang macam Katy Lim Li Lian nie hanya segelintir sahaja. Yang lain kebanyakkan berfikiran matang dan tak akan buat kenyataan menghina agama orang lain macam nie. Oh ye untuk pengetahuan laporan polis telah pun dibuat terhadap si Katy nie. Dan yang terbaru kami dengan Katy telah pun menukar profile Facebook dia. Takut agaknya kotBagi kami senang jer, kami rasa Katy nie budak-budak tak habis sekolah lagi. Belajar pun tak cukup. Itu yang emosi sangat tue. Tulis pun ngarut-ngarut je. ┬áLagi gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya.… Bersambung
Read full article

(GAMBAR)Minah Rempit Sejati

Kalau berani gi la merempit ngan makcik nie. Mau kena tinggal 8 tiang.
Read full article

(VIDEO)Pak Arab Yang Mementingkan Senaman

Siap ushar belakang tue. Macam ada tournament plak. Lawak sungguh pak arab ini.
Read full article