(9 GAMBAR)Kem Ala Tentera Di Musim Sejuk Untuk Kanak-Kanak Korea

Gila kentang. Tahukah anda yang kadang kala suhu di Korea ketika musim sejuk mencecah -20 darjah celcius. Dahlah sejuk, aktiviti yang dilakukan pun agak mencabar jugak. Memang sengsara dibuatnya.kem ala tenteraWalaupun nampak agak kejam, bilangan ibu bapa yang menghantar anak mereka ke kem ini semakin meningkat daripada tahun ke tahun. Mungkin ia sebagai satu persediaan untuk anak-anak lelaki mereka terutamanya menjalani latihan ketenteraan selama 2 tahun yang diwajibkan ke atas kesemua lelaki Korea.kem ala tenteraLagi 7 keping gambar kem ala tentera musim sejuk untuk kanak-kanak Korae dengan membaca entri ini sepenuhnya.… Bersambung
Read full article

Bila Terlebih Bayar Road Tax! Parking Like A Boss La

Kerdal ni bayar Road Tax sebab tu suka hati dia je parking kat tempat kereta.parking-like a bossBersambung
Read full article

“So it turns out that the guy who went to all that trouble for

Kors with their most prestigious honor, the Lifetime Achievement Award. He also received the Award of Courage from the American Foundation for AIDS Research (amfAR) in 2011. In addition to all of these accomplishments, from 1998 to 2004 Mr. Ya
Read full article

Kegilaan Gangnam Style Kepada Bayi Comel Ini

Fanatik betei budak ni dengan gangnam style! dari tidur sedap terus bangun berjoget!
Read full article