(4 GAMBAR) Kereta Milik Perdana Menteri Kita?

Adakah kereta cantik ini milik Perdana Menteri Kita iaitu YAB Dato' Sri Haji Mohd Najib bin Tun Haji Abdul Razak? Atau mungkin Najib yang lain?Bersambung
Read full article

(5 GAMBAR) Buat Penggemar Sushi

Rasanya di Malaysia ni majoritinya bukan Japanese tapi still ramai yang meminati makanan paling popular di Jepun, iaitu sushi. Tak susah pun nak mencari sushi di Malaysia ni sebab banyak je restoran-restoran tersedia yang boleh kita kunjungi antaranya Sushi King dan Sakae Sushi.Tapi selalunya restoran-restoran ni ada di kawasan-kawasan tumpuan orang ramai seperti Shopping Complex. Mesti ada yang malas punya nak tempuh jammed lagi dan paling penting tak semua sushi murah. So buat penggemar sushi yang malas nak keluar, bolehlah cuba benda kat bawah ni. Awesome! 😀Bersambung
Read full article

Baby Harimau Putih Dilahirkan

Anak harimau putih ini dilahirkan di Zoo Liberec Czech Republic.Harimau ini sangak unik kerana mempunyai bulu yang putih dan berbelang hitam serta hidung yang berwarna pink. Harimau ini bukan albino ya, harap maaf kepada yang salah teka. Mereka secara genetiknya telah lahir dengan warna putih dan sudah wujud sejak berzaman lamanya.Pihak Zoo jugak telah menyeruh orang awam untuk mengundi bagi nama anak harimau ini antara nama nya adalah Liam, Samburu, Sigmar, Titan dan Woody. Faktor yang menjadikan harimau ini aneh ialah harimau jenis ini hanya lahir satu dalam 10,000 dan menjadikan harimau ini sungguh istimewa.Bersambung
Read full article

(VIDEO) Gangnam Style Versi Duet PSY Dan HYUNA

Gangnam merupakan nama tempat di korea yang dihuni oleh golongan REETIS atau artis di sana. Gangnam jugak disamakan oleh mereka seperti Beverly Hills. Tapi ada jugak sesetengah matlaun yang menyebarkan cerita bahawa maksud lagu ini ialah “Saya
Read full article