(Gambar) Binatang yg pelik

Ada yg patutnya tak bertanduk tapi tumbuh tanduk, ada yg bercabang ekor, ada kaki lima....dan ada juga yang er, er, tak reti nak explain korang tengoklah sendiri gambar last tu ek.… Bersambung
Read full article

Upss….!

Upps, silap pilih jalan.
Read full article

Biar Betik, Daging McDonald Haram @ Tak Halal

Ini forward email yang kami terima. Kena check balik dengan JAKIM Malaysia tentang betul ke daging Mcdonald haram @ tak halal. Kes besar nie Daging Mc Donald Tidak Halal – JAKIM **Penting!!! Aku memohon keampunan dan perlindungan dari ALLAH S.W.T
Read full article

(LAWAK)Punca Kekalahan Skuad Piala Thomas 2010

Sekadar gurauan dan suka-suka sahaja. Nampak sangatlah tipu kalau kalah sebab lemas dipeluk kan? Hahaha. Sebenarnya memang team Piala Thomas kita masih tak cukup hebat. Kena tapau macam tue ajer dengan China. Berusahalah lagi. Terima kasih kepada
Read full article