Iklan Hari Raya Petronas 2010 Memang Terbaik

Selepas http://amazingnara.com/iklan-raya-tv3-macam-krismas, apa kata layan iklan Hari Raya dari Petronas nie pulak. Confirm tak ada unsur-unsur Illuminati atau Freemason. Ada unsur P. Ramlee je. Hehehe ~~~
Read full article

Jangan Tidur Masa Gunting Rambut Nanti Kena….

Pecah perut tengok video nie. Hahaha. Nasib baik setakat nie tak pernah terjadi kat kitorang walaupun ada la sekali dua pernah tersengguk-sengguk masa gunting rambut.
Read full article

Baju Puma Yang Terbaru, Mesti Mahal Nie ~~

Pergh. Kalau dapat pakai baju Puma terbaru nie pergi jalan-jalan mesti ramai awek yang jatuh chenta. Hehehe.
Read full article

Iklan Raya TV3 Macam Krismas

Update 1: Video kat Youtube dah kena buang. Kalau nak tengok sila pergi link http://facebookvideoindirx.com/keindahan-dalam-kemeriahan-sinari-lebaran-dari-tv3-untuk-semua-hq/Update 2: TV3 dah tarik balik iklan ini. Terima kasihKalau orang perseorangan yang tak cukup umur mengutuk-ngutuk di FB dah cukup sensitif, kami langsung tak faham dengan motif iklan tv3 ni....Apa nak jadi dengan iklan raya Tv3 nie.Cuba baca huraian tentang cerita disebalik iklan ini...… Bersambung
Read full article