Mayat Hidup…..

tarik nafas dalam-dalam sebelum anda melihat gambar ni. tutup separuh mata anda dengan tangan,  tengok dari celah jari dulu......

. Photobucket

betul ke tidak ini mayat, mestilah bukan kan....mana ada mayat bleh berjalan, kalau ada tak keluar malam semua org!… Bersambung
Read full article

Tetris Fesyen Baru

Lawak betul idea Pelawak Jepun ni.
Read full article

Phone Strap yang pelik

Kat Jepun, guna phone strap kat handphone macam kita guna mouse kat komputer. wajib ada. Ada yang comel cute camni… Ada gak yang pakai berat-berat macam ni… Yg macam ni pon adaaa~!
Read full article

Hobi Hujung Minggu Yang Terbaik Pernah Kami Dengar

Kalau weekend xdak keje tu bolehlah try…

hobi hujung minggu

1. Mula2…cari lalat, tibai bagi mampoih, tapi jangan sampai terpenyet…2. Ambik kertas, susun lalat2 yang mampoih tadi ikut kesukaan…3. Lukis apa patut menggunakan imaginasi/kepala otak bergeliga tu…4. Hasilnya…..tadaaaaa….. mcm kat bawah ni… kalau nak meriah lagi…boh lam frame….5. Bleh gak guna menatang lain…contohnya lipas, lipan, katak, belalang, kutu, riang2… nak besaq lagi..bleh guna kera, labi-labi, kambin biri2 ka…Lagi contoh gambar hobi hujung minggu bersama encik lalat dengan membaca artikel ini sepenuhnya.… Bersambung
Read full article