Info Semasa

Pencuri Gadget Yang Kurang Didikan TECH

Kurang pasti 2 mamat hipster toilet ni pencuri atau pembeli

pencuri note 10.1

Pencuri ini agak bangang kerana ingin buat job sebagai pencuri gadget canggih tapi kurang pengalaman tentang peranti berkenaan. Sesiapa yang mempunyai info bolehlah menghubungi facebook empuan punya tablet iaitu Ranimah Mohd Ramli.

Lain kali clean dulu phone sebelum guna ataupun dengan bahasa mudah FORMAT terus. Nak jadi jahat tapi bodoh. sekarang semua orang kenal muka korang! tunggu je polis datang depan rumah.

Comments 6

  1. roses

    cari nahas korang ni kan…

  2. RAIHANA

    Nampak sgt curi…color pink tu…huhu

  3. rosman

    aduh, yang bang nara ajar format tu watpe la pulak?….

  4. Armin V

    Mesti lepas curi tu, tak sabar nak tangkap gmbr.. mcm jobor la dpt samsung 10.1.. mesti masuk toilet, cpt2 senyummmmmmmm.. hensem kan kami, mcm indon pun ada aku tgk… ni pencuri paling bodo aku pernh jumpa, kantoi diri sndiri.. belajar mesti tak hbs ini, leps tu mencuri kt tmpt2 org melayu jgk.. bodo

  5. […] Fuh ~~ Makin tua makin mengancam wanita-wanita zaman sekarang ini. Sebenarnya Abang Nara daripada dulu lagi tertanya-tanya rahsia wajah Maria Farida yang kekal muda. Tak nampak tua langsung. Terbaru, Maria Farida telah menyambut hari jadinya bersama rakan-rakan di Bangkok. Kawan-kawan Maria Farida pun semua hot stuff jugak. Abang Nara pasti ramai lelaki-lelaki yang tewas di dalam renungan mata mereka. Cair seolah-olah salji dipanah matahari. Amboi ~~ Kalau tak silap Abang Nara, umur Maria Farida sudah pun mencecah angka 40 tahun. Semoga Maria Farida akan dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki. Lagi beberapa keping gambar si panas Maria Farida ini dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit Instagram Maria Farida. P.S: Pencuri gadjet yang kurang didikan teknologi […]

  6. missa

    tu bukan abg nara ajar… ottel yang ajar… check balik sape penulis diatas…

Leave a Reply