Uncategorized

Pengakuan Ikhlas Seorang Pelajar Yang Tak Siap Kerja Sekolah

kucing jahat

Sungguh jahat kucing jirannya itu. Gambar kredit kepada SuaraPeople.

Comments 30

  1. fifie

    wakakakaka!!!
    adoii la bebudak skg nih..
    maapkan jela kucing itu cikgu oii..hahahaa

  2. cikgu jgn la kejam!!!!!!!!!!

    kesian kt kucing tu taw..wakwkakkwa

    maafkan lah

    jom ker

    http://suarapeople.blogspot.com

  3. kupu2

    wakakakkaka…. kasi maaf jg r kucing 2..wakakkakakka

  4. budak tu mmg betul2 nk bermain ngan cikgu die.. ha3

  5. haha. kucing lak yang kena…

  6. Anonymous

    kucing mkn kertas?
    hahaahahaahaha
    dunia……….dunia

  7. hehehehe..ape2lah budak zaman skrg ni..

  8. ceh..
    apela….
    hahahaha…
    mcam2….
    ni la bbdak zman skang…

    Cutewallpaper

  9. kalo aku , suruh budak tu pulak makan kucing tu ………. sebab kucing tu makan kertas latihan dia.

  10. banyak sangatlah yang jenis tulis2 mcm ni
    rasanye ni bukan yang betul2 tapi saja di reka kot nk bt kelakar

  11. ya....tehhh

    panggang kucing tu

  12. aki

    ahahaha.. lawok2..

  13. cikgu, cikgu….balasla surat dia cikgu…:)

  14. hana

    Yg penting lawak..nk wat2 ke nk apa ke lantak pi laaa..mmg terbaik ah.

  15. Anonymous

    asdasdasdas

  16. Anonymous

    sruh ja budak 2 makan kucing 2 balik
    hahaha

  17. nashatul azwa

    adeh mak budak nh..seb bek la bkn ank murid ak..kalo x, ak suh die lak yg mkn kucing tuh..huuu~~

  18. orang

    klaka nak mati

  19. wahida amalin

    adeke kucing mkn kertas..??

  20. esha

    kucing je ponnn..huhhh..

  21. chaosbozack

    ah ah ah ah lawk giler ler penulis nie maafkan ler jer tapi saman masih jalan ;P

  22. xtertahan la budak kecik ni nye lawak

  23. NuRieN SoFeA

    em, cnteq tulisn nye.. x mcm budk pnye tulisan pn.. tp pape pn, bley thn la lwk nye…

  24. nad.ira

    hahahah….alasan yg kukuh…
    maafkn je lh kcing 2…
    wlaupn kcing 2 pn x tau ia d’fitnah sbenrnya….
    hahahha

  25. farah

    lwk la bdk ny…mybe cikgu dh maafkan kucing awk………….hahahs

  26. jujur amat….keh3…

  27. kak timah

    ada lah kucing aku mkn kertas cup cake taw

  28. Azlie Shinoda

    Da macam cerita kartun Kick Buttowski pula. Kerja rumahnya selalu kena makan oleh anjing jirannya… Tp cikgunya tak mau percaya.. Last2 cikgunya sendiri tengok anjing tu makan kerja rumah Kick Buttowski yg dipegangnya… LOL

Leave a Reply