Written by Ottel | December 9th, 2013

Kejadian dikatakan tercetus apabila sebuah bas melanggar seorang hingga meninggal dan bus berkenaan dibakar oleh mereka. Dikhabarkan juga mereka yang merusuh merupakan warga negara Bangladesh. Dianggarkan lebih 400 orang yang terlibat dalam rusuhan berkenaan dan 5 kereta polis dan 1 ambulance dirosakkan.

riot 2

riot 3

riot 4

riot 5

riot 6

riot 7

riot 8

riot 9

riot 10

riot 11

riot 12

1

2

riot 1

TAGS:
PERHATIAN: Pihak AmazingNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak AmazingNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

10 responses to Rusuhan Di Little India Singapore (14 GAMBAR)

  1. ieaz says:

    giler arr bangla ni…..mai keje ke mai nk wat kcau tmpat owg….

  2. banglapura says:

    menjadi2 bangla nie.. isk3

  3. damai says:

    if dia pula buat hal kat negera spore cuma kerana hal kecil, perlanggaran antara bas dan org dia wpun org tersebut meninggal, tak kan mrk sgp buat kecoh. just prepared mrk juga blh sebegitu dinegara Malaysia kerana dah terlalu ramai sgt org2 dia dinegara kita

  4. OH Ping Blog says:

    lgi dahsyat d bersih di malaysia…
    ahaha

  5. mhdry says:

    bangla ke india?…pls check ur fact right sbb from what i heard they are indian foreign workers…jgn disalahkan orang yg x salah…

  6. Mimi says:

    Malaysia patut ambil iktibar…

  7. wardu says:

    singap0rean blh dkatakn bdsiplin,0rg luar yg slalu wat pasal.area little india mmg ramai wrga asing..di0rg ni mlintas jln mcm kambing lepas kandang.sy bckp bdsarkn pglaman sy melalui jln itu swktu bkerja disana dulu.weekend mmg mcm lautan mnusia…gelap je suasana hehe

  8. sotong hitam says:

    saya pernah kesana dgn menaiki teksi dan bila driver teksi hon pat bangla yg jalan di tengah2 jln raya sambil menggunakan telipon bimbit, si bangla tak terima lalu menepok teksi yg saya naik…saya naik takut, tetapi apek teksi tu cool, saya tanye kenapa apek cool dan tak marah, die jawab ‘sebab wa tak mau kene blanket party (keroyok)’. Sebelum keluar dari teksi apek ingatkan saya supaya berhati2 dan jgn buat masaalah di kawasan itu.

  9. Anonymous says:

    bpp[][p][][ fuckkkkkk

Leave a Comment

Optional