Info Semasa

Rusuhan Di Little India Singapore (14 GAMBAR)

Kejadian dikatakan tercetus apabila sebuah bas melanggar seorang hingga meninggal dan bus berkenaan dibakar oleh mereka. Dikhabarkan juga mereka yang merusuh merupakan warga negara Bangladesh. Dianggarkan lebih 400 orang yang terlibat dalam rusuhan berkenaan dan 5 kereta polis dan 1 ambulance dirosakkan.

riot 2

riot 3

riot 4

riot 5

riot 6

riot 7

riot 8

riot 9

riot 10

riot 11

riot 12

1

2

riot 1

Comments 10

  1. ieaz

    giler arr bangla ni…..mai keje ke mai nk wat kcau tmpat owg….

  2. menjadi2 bangla nie.. isk3

  3. damai

    if dia pula buat hal kat negera spore cuma kerana hal kecil, perlanggaran antara bas dan org dia wpun org tersebut meninggal, tak kan mrk sgp buat kecoh. just prepared mrk juga blh sebegitu dinegara Malaysia kerana dah terlalu ramai sgt org2 dia dinegara kita

  4. lgi dahsyat d bersih di malaysia…
    ahaha

  5. mhdry

    bangla ke india?…pls check ur fact right sbb from what i heard they are indian foreign workers…jgn disalahkan orang yg x salah…

  6. sue

    Mmg rakyat bangla..bkn rakyat india.. itu fakta bukan auta

  7. Mimi

    Malaysia patut ambil iktibar…

  8. wardu

    singap0rean blh dkatakn bdsiplin,0rg luar yg slalu wat pasal.area little india mmg ramai wrga asing..di0rg ni mlintas jln mcm kambing lepas kandang.sy bckp bdsarkn pglaman sy melalui jln itu swktu bkerja disana dulu.weekend mmg mcm lautan mnusia…gelap je suasana hehe

  9. sotong hitam

    saya pernah kesana dgn menaiki teksi dan bila driver teksi hon pat bangla yg jalan di tengah2 jln raya sambil menggunakan telipon bimbit, si bangla tak terima lalu menepok teksi yg saya naik…saya naik takut, tetapi apek teksi tu cool, saya tanye kenapa apek cool dan tak marah, die jawab ‘sebab wa tak mau kene blanket party (keroyok)’. Sebelum keluar dari teksi apek ingatkan saya supaya berhati2 dan jgn buat masaalah di kawasan itu.

  10. Anonymous

    bpp[][p][][ fuckkkkkk

Leave a Reply