Info Semasa, Viral

Shell Menarik Balik Gambar “Gadis Shell” Kerana Gambarnya “Dicabul” Oleh Lelaki

Nor Shafila Khairusalleh, 25 pernah menjadi Viral apabila gambarnya yang menghulurkan botol air mineral di stesen minyak Shell. Model Shell tersebut menjadi bualan ramai dengan orang ramai mengambil gambar bersama beliau dengan aksi yang kreatif.

Setelah gambar yang memegang botol ditukarkan dengan yang baru. Aksi “mencabul” pula digunakan oleh kaum lelaki di luar sana. Menurut Shafila, suaminya agak terganggu apabila melihat aksi “pose” yang lucah dilakukan pada patungnya. Namun suaminya masih tenang dan memahami akan keadaan yang terjadi.

Shell telah mengeluarkan kenyataan rasmi untuk menarik balik semua “standee” di semua lokasi stesen minyak miliknya.

Comments 1

  1. Melayu yang malu dengan perangai Melayu sendiri

    kau tengok sape yang perangai mcm ni.. kalau comment kat FB, semua mcm ahli syurga semuanya.. tutup aurat lah, haram la, baju seksi sangat lah.. bila tgk gambar2 mcm ni, MELAYU jugak. ade kau nampak Cina bergambar mcm ni? India? xde pon.. dah bergambar mcm ni, lepas tu tak malu pergi post kat media sosial… kejadah.

Leave a Reply