Written by En Rain | May 7th, 2015

Kanak-kanak memang mudah untuk membentuk perhubungan yang mesra dengan haian perliharaan di rumah. Ia juga dapat membantu kanak-kanak menimbulkan dan menunjukkan perasaan kasih sayang dalam diri mereka. Post kali ini kami nak kongsikan kepada anda koleksi gambar yang sangat comel gelagat seorang kanak-kanak dengan kucing-kucingnya yang pasti akan membuatkan anda terpukau.

boy-cat-friendship-beth-mancuso4 boy-cat-friendship-beth-mancuso-5 boy-cat-friendship-beth-mancuso6

 
Written by En Rain | March 5th, 2015

Seorang jurugambar dari Dhaka, Bangladesh telah membela 2 ekor arnab sejak 7 bulan yang lalu. Oleh kerana dia sendiri terpegun melihat kecomelan arnab-arnabnya, dia sering merakamkan aksi-aksi comel mereka. Apa yang lebih menarik adalah kebanyakkan gambarnya menjadi kerana arnab-arnabnya memang sangat fotogenik. Mari kita lihat aksi dan gelagat arnab-arnab comel ini.

My-bunnies-are-my-models5__880 My-bunnies-are-my-models6__880 My-bunnies-are-my-models7__880

 
Written by En Rain | November 25th, 2014

Aksi dan gelagat kucing-kucing yang comel memang sering kali dapat menghiburkan dan memberi ketenangan kepada kita. Oleh sebab itu kali ini kami nak kongsikan kepada anda 23 gambar yang sangat comel kucing-kucing yang sedang menjelirkan lidah mereka. Semoga anda terhibur dan membuatkan anda lebih bersemangat untuk melakukan tugasan seharian hari ini.

jack-cat-tongue fiver-cat-tongue eris-cat-tongue emmy-cat-tongue

 
Written by Ottel | September 22nd, 2012

Resident Evil: Retribution menampilkan kembali watak Ada Wong yang dulu pernah muncul dalam Resident Evil 2. Ada Wong merupakan agen untuk Umbrella Corporation dan merupakan agen terbaik Albert Wesker. RE5 menampilkan Li Bingbing(39) sebagai Ada Wong yang dalam misi menyelamatkan Alice daripada markas utama Umbrella Corporation. Li Bingbing merupakan penyanyi dan pelakon yang berasal dari China dilahirkan pada February 27, 1973 Li Bingbing juga pernah menjadi Asian Chick dalam beberapa Filem seperti A World Without Thieves, The Knot, The Forbidden Kingdom dan The Message. Li Bingbing berjaya membawa watak Ada Wong dengan berkesan tapi macam biasa la jika Chines bercakap English mesti ada slang sikit dan babak sexual antara Ada Wong dengan Leon S Kennedy mesti ada tapi tak berat sangat la takat pegang peha je. Admin pun baru lepas tengok RE5 je ni terpikat dengan watak Ada Wong terus buat post heheh

 
Written by Ottel | September 6th, 2012

Tikus ini kebiasaan dijumpai sekitar Eropah dan ada juga dijumpai di Afrika dan juga Asia. Nama lain untuk haiwan ini adalah Myoxidae atau Muscardinidae. Ini juga dikenali dengan nama Dormouse dan saiz antara 6 dan 19 cm (2.4 dan 7.5 inci) serta beratnya sekitar 15 and 200 g. Tikus ini biasanya memakan buah-buahan, bunga kacang dan serangga. Sangat kecil dan comel kan?