Misteri, Pelik, Takut, Video

[VIDEO] Lelaki Ini Menggigil Selepas Terambil Salah ‘Barang’ Ketika Memancing

Memancing boleh dikatakan salah satu hobi yang semakin berkembang di seluruh dunia. Di Malaysia juga semakin ramai yang kita lihat pergi hingga ke tengah laut untuk memancing. Tetapi memang lumrah dalam apa jua aktiviti yang kita perlu menjaga kelakuan dan adab dalam melaksanakan apa-apa aktiviti di luar sana.

Tak lari juga bagi kaki memancing, pasti selalu kita dengar yang terjumpa benda-benda pelik yang patut dihindari agar tidak tersilap bawa balik ‘barang’. Biasa dengar kan kadang-kadang orang pergi memancing di sungai atau laut terjumpa benda pelik.

Kalau di Malaysia, memang kita sudah diajar dengan beberapa jenis ilmu ghaib yang melibatkan buang ‘barang’ di laut atau sungai. Kalau pergi memancing terjumpa benda-benda pelik, pasti kita buat tak endah dan jauhkan diri dari benda-benda pelik ini.

Takut tersalah buka ‘barang’ ini ada pula ‘benda’ ikut balik rumah.

Tapi mungkin ilmu ghaib ini tak sampai ke luar negara kot? Sebab sekumpulan lelaki dalam video di bawah ini pergi memancing di sungai dan terjumpa satu kotak sejuk yang biasa orang bawa pergi berkhemah dan berkelah.

Tapi kotak tersebut dibungkus dengan pita selofon. Bila dibuka… Tengok lah sendiri! Apa reaksi korang agaknya?

Leave a Reply