Kesihatan, menarik, Misteri, Pelik, Takut, Video

[VIDEO] Rakaman CCTV Pesakit Mental Di Rusia

Kita sebagai orang Asia, pastinya biasa dengar kisah yang melibatkan gangguan mistik. Kalau lihat filem hantu, pastinya yang datang dari Asia Tenggara yang paling seram sekali.

Ada juga yang sampai tahap terpaksa menerima perubatan yang melibatkan psikologi apabila dilihat jatuh pada tahap tidak waras. Memang lumrah hidup manusia, tidak semua orang boleh menerima perkara ghaib, jadi perubatan moden digunakan bagi mengubati sesetengah pesakit psikologi.

Tetapi sejauh mana kebenaran bahawa perubatan psikologi ini boleh membantu seseorang insan dalam menyembuhkan penyakitnya? Apakah mungkin memang seseorang itu terpaksa berhadapan dengan gangguan mistik?

Jom kita tengok satu video di bawah ini yang menunjukkan rakaman video CCTV seorang pesakit mental di Sadovich, Siberia, Rusia. Mula-mula dapat dilihat yang pesakit mental ini meraung-raung seperti dalam kesakitan. Sehingga ke bahagian tengah video tersebut, dapat kita lihat yang dia seperti diserang sawan. Tetapi yang membuatkan kita terfikir adalah bahagian terakhir sekali.

Saksikan sendiri!

Leave a Reply