Seorang wanita China nekad untuk menghalang kekasih suaminya yang cedera parah dilanggar olehnya dari mendapatkan rawatan di hospital dengan berbaring di hadapan ambulans tersebut dalam keadaan bogel.
Wanita yang cemburu itu menanggalkan semua pakaian dan meletakkannya di hadapan ambulans yang mengandungi kekasih suaminya itu dan anak perempuannya yang berusia empat tahun.

Zhang Shih, 38, melanggar wanita itu dan anak perempuannya dengan kereta Ahad lepas.
Kekasih suaminya, yang hanya diketahui bernama Wang, sedang menunggang basikal manakala anak perempuannya menumpang di tempat duduk belakang, lapor Beijing Shot.
Kanak-kanak yang tidak sedarkan diri diambil dari bawah kereta dan dimasukkan ke dalam ambulans, tetapi Zhang menghadang ambulans itu dari bergerak. Dia juga enggan bergerak walaupun dikelilingi polis yang mengacukan pistol.
Kanak-kanak itu meninggal dunia di hospital manakala ibunya berada dalam keadaan kritikal.
Satu penyiasatan akan dijalankan. Zhang, seorang tenaga pengajar universiti dari Linyi, provinsi Shandong di Timur China berdepan tuduhan bunuh dan cubaan bunuh, yang boleh dijatuhkan hukuman mati.
Insiden tersebut dirakamkan dalam video dan dimuatnaik ke laman video China, Youku.-Dailymail UK
stupid!!! siannye budak tu..xpasal2 jadi mangse…
inilah amaran keras kepada lelaki yg dah bergelar suami org.iseri sorg dah cukup.x yah nak menggatal cari pompuan lain.sekian terima kasih…
pompuan bongok mmg tak pandai guna akal. dalam islam poligami dibilehkan, nak lawan suruhan Allah ke?
Poligami memang dibolehkan tapi syaratnya sangat ketat, kebanyakan lelaki tak lepas semua syarat utk berpoligami.
Laaa…apasal tak angkat jer pompuan bogel tu campak tepi jalan? Ni acu pistol buat apa?
betul…betul….. apa tak heret jer tangan kaki dia ke tepi, bukan berat sangat pun..
polis tu gatal nk tgok anu kot…. Pd hal diorg ramai senang2 je angkat
Kerja sebagai pensyarah tu..tapi bangang tahap gaban!!!…
jantan2 tuh wat lengah sbb nk tgok o’ot pmpuan tu ke..lgsung xtegas..bknnya pmpuan tu bsnjata pun
pelik… semua salahkan perempuan tue..xde sapa fikir perasaan dia.
ana.. mmg la pelik dgn kelakuan dia tu..? dia ingat bila dia buat camtu suaminya akan baik dgn dia..? dia pulak yg berdepan hukuman mati..
bodo punya org sgp bogel di hdpan org ramai..agak2 la weiii..!!!!