Comel

Wad Bersalin Hello Kitty

Kiyutnya~~

Baby Girl sesuai lah, Baby Boy ?? Kena ada Wad Bersalin Tema Naruto kot kan kan?

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Comments 32

  1. MoOn

    ceria btl wad bersalin ni….:)
    agak nyer hilg terus sakit ibu bersalin tu bila masuk wad bersalin hello kitty ni
    hihihihihi…

  2. BlackBerry00

    kat mana nie…??? nak tempah siap2… 😉

  3. Action Kame xdak ke bang?kang yang laki keluar mau jadi bapok sebab suasana tu semuanya kelembutan…hahah

  4. acai...

    hah…x minat ello kitty la…

  5. comey gilee!~
    ske2..:D

  6. Aya_kb

    walaupun haku xminat hello kitty..
    tapi ward neh mmg best..
    kiut seyhh

  7. botol kicap

    huiyo,pink kaler…

  8. perantau lesung pipit

    sgt cute..

  9. hospital nie kat taiwan. doc n nurse pon pakai bju hello kitty. pastu tmpt tdo baby, tak smua warna pink. klu baby boy kaler biru, baby gurl je kaler pink. bangunan luar dia p0n ader hello kitty. pastu bangunan dia p0n bnyk corak hello kitty. tag nama, botol susu segala2nya tok baby p0n hello kitty. pemilik sbenar hospital nie lelaki. slalu msk progrm kat tv taiwan. hospital nie yang pertama didunia yg dpt baby hello kitty dr compy hello kitty.

  10. she

    fuyoooo ! nk lahir kt sini ! errr tp mak da terlahirkan aku kt kg lak. ehe. best la.

  11. eyna

    alahai comelnye…..kat mana ni?

  12. wani

    aku nak bersalin kat sini gakkkk

  13. aries_april

    cam japan ja…
    but nice.

  14. seri_muke

    hmmm…cantik mcm mana pun…bersalin tetap sakit gak… xkisahla corak ape pun… tanya la sume wanita yg dah pernah melahirkan pasti jawab…. “ye..bersalin mg sakit, tapi yelah..Allah bagi kita sakit..tp sakit yg boleh ditanggung la..” ada juga yg serik dan ckp…sorang je anak aku..xnak bersalin dah…tp lg 2,3 thn bersalin gak… dah tahu dah sakit tapi tetap preggy juga sbb pulangannye sgt2 lumayan…anak yg comel!!!

  15. http://wearetheslave.blogspot.com/2010/11/perihal-wanita-penghuni-neraka.html

    hello kitty ni merupakan jnama yang besar dalam dunia fashion tapi kita selalu memandangnya setaraf ngan patung barbie jer he3…..

  16. stairwaytoheaven

    omo omo omo shomei nyer…
    tp aku x suka kaler pink caner tu haha

  17. nurul hayati bte salleh

    i like…

  18. Baby cute

    Suka sangat!!!! (100x)

  19. nak beranak kat siniiiiiiii, tapi nanti anak jadi warga taiwan pulak

  20. Anonymous

    eee….cantik nya…tp klu byk sgt pink pn sakit mata jg tgk…

  21. Nur Matusha Astor

    i llllllloooooooooooovvvvvvvveeeeeeeeeeeeeee this hospital….
    tenangnya hati tgk hiasan hello kitty merata2 tempat……
    kalu bersalin anak perempuan kat ward neh…
    sweet jer baby kite pakai serba pink hello kitty….
    mama nye baju hello kitty gaks ke..?
    besh besh….

  22. Nur Matusha Astor

    ezora :
    thx for the good info bout da hospital…hospital on specel…harga die pon mesti specel gaks…

    seri_muka :
    masih blom ade pengalaman bersalin…but everytime org bercerita…i da takut…
    but yes…after the 9 whole month sickness n sores….the most precious gift ever…
    the baby….kuasa Allah memberi kita kekuatan untuk melahirkan dan membesarkan anak…

  23. suke pink

    uikss..sumil btol wad neh..kolo kt msia xde,bole x b4 nk branak tu aku bwk wallpaper elokitty n patong2nyer siap2 n tampal kt wad..mwahaha

  24. esahyeah!

    perg , macam tak jadi nak beranak jeee ==”

  25. silentgirl

    ya allah..comelnya wad die..wish msia pon ade cmni..hehe

  26. batu

    aku takot bini

  27. Emmm…saya nak warna hijau n biruuuuuu…
    Be one wif nature…!

  28. hazel maria gordon

    comelnnya,cute nak nak hehhehehe ;).

  29. minnie cokelat

    cntek nye tmpt wt brsalin at cnew
    klo la Malysia wt mcm2..kn bgus….huhuhuhu

  30. Acaibongok

    Xminat g mmpus la wat pe komen bongok

Leave a Reply