Viral

“You Tak Makeup Macam Selalu, You Jangan Tidur Sebelah I”

Beberapa hari lalu, seorang pengguna Twitter @eatdatpaper berkongsikan kisah kawan baiknya dicerai kerana tidak memakai makeup. Wanita tersebut dipaksa untuk memakai makeup setiap kali ingin bersama suaminya. Perkahwinan pada hari raya lalu berakhir tidak sampai sebulan kerana si suami tidak dapat terima isterinya itu tidak memakai makeup ketika bersamanya.

Comments 2

  1. Anonymous

    alasan laki tu je kot…mana tau laki tu jaga awek die betol2 tak sentuh bagai…skali kawin dah robos…frust la…tu la alasan memanjang…udah la…jangan dicampur masalah rumah tangga orang…

  2. bodoh tak simpan

    kau tau tak kau tu dah tabur fitnah? kau pun tak tau cerita sebenar sibuk nasihat orang jangan campur rumah tangga org,puihhh

Leave a Reply