(5 GAMBAR)Lelaki Enggan Lepaskan Pelukan Pada Mayat Isteri Yang Meninggal Dunia Di Jalanan

man-wife-death

Setelah seorang wanita rebah dan meninggal dunia kerana serangan jantung di Shenyang, wilayah Liaoning, suaminya bergegas ke tempat kejadian dan kerana sudah terlambat untuk mengucapkan selamat tinggal, memeluk badan isterinya selama dua jam sebelum mereka berdua dibawa pergi.

man-wife-death2

 

Advertisement

Wanita pertengahan usia itu meninggal dunia kerana serangan jantung semasa berjalan kaki ke sebuah farmasi untuk membeli ubat pada petang Rabu di daerah Hunnan, menurut NetEase. Saksi berkata dia sedar pada mulanya, tetapi tidak sedar cukup lama untuk memberi nombor telefon keluarganya. Polis menemui maklumat keluarganya pada kad perubatan dalam saku, dan suaminya yang berusia 63 tahun bernama He, datang dengan segera.

Keseluruhan artikel dengan membaca entri ini sepenuhnya.

man-wife-death3

Dalam satu kejadian yang menyayat hati, lelaki itu menolak untuk melepaskan isterinya sehingga anak lelaki mereka tiba. Suhu turun sehingga -15°C, tapak tangannya bertukar warna merah. Orang yang lalu lalang memberinya sarung tangan dan kadbod untuk dijadikan alas duduk, dan memujuknya untuk beredar sebelum dia juga jatuh sakit.

man-wife-death4

man-wife-death5Gambar-gambar kejadian itu dimuat naik ke Weibo, di mana ramai memberikan penghormatan mereka kepada pasangan itu. Salah seorang Netizen berkata:

Ucapkan setiap selamat tinggal dengan sungguh-sungguh setiap kali, kerana mungkin ia ucapan selamat tinggal terakhir untuk anda.

Comments

comments