“Abe, Boleh Kongsi Resepi Tomyam Dok?”- Lelaki Ini Tak Kedekut Ilmu Kongsi Masakan Ala Kedai Thai

Kadang-kadang, mesti korang asyik terfikir macam mana nak masak masakan ala Thai. Kadang bila buat sendiri tak sama rasa macam kat kedai. Kalau korang ada rasa nak try masak masakan ala Thai, korang boleh tengok video-video resepi lelaki ini di TikTok.

@rnifar095

??????? @zuriatishukri Resepi tomyam paduuuu..#??????????????????????? #fyp #malaysia #viral

? ???????????? – Sarifah Daraman – Sarifah Daraman

Video dia masak tomyam padu ini mendapat 5 juta tontonan di TikTok dan memang ramai warganet yang gemar dengan content-content yang dihasilkan lelaki ini.

Kebanyakan warganet membuat permintaan untuk dia berkongsi resepi masakan ala Thai dan dia dengan senang hati share resepi-resepi itu. Memang padu lah!

Advertisement
@rnifar095

??????? @yanaalang47 Resepi Tomyam putih paduuuu..#foryou #malaysia #fyp #viral

? ???????????? – Sarifah Daraman – Sarifah Daraman

Cara-cara dan bahan yang digunakan juga mudah didapati. So, korang yang rindu nak makan makanan ala kedai Thai boleh tengok video-video masakan lelaki ini. Korang jangan lupa try …

Sumber 

Comments

comments

SOURCETwitter