Antara Laptop Terbaik Sepanjang Bekerja Dari Rumah, HP Spectre X360 14 Mampu Bertahan Sehingga 17 Jam Penggunaan

Laptop merupakan salah satu benda yang sangat penting bagi sesiapa yang bekerja dari rumah ataupun menjalani pelajaran secara online. Kalau korang nak tahu, HP baru jer keluarkan laptop terbaru mereka iaitu Specter x360 14 gais.

Laptop ini didatangkan dengan skrin sentuh sebesar 13.5 inci yang menyokong IPS Full HD. Bukan tu jer, skrin dia ni sangatlah privasi tau sebab orang lain tak dapat tengok dengan clear dari sudut lain dengan ciri HO Sure View Reflect yang tersedia.

 

Advertisement

Bateri pada HP Specter x360 14 ni dikatakan mampu bertahan sehingga 17 jam pengunaan. Apa yang bestnya, ia juga ada ciri HP Fast Charge tau yang memerlukan masa 45 minit jer untuk sampai ke 50% bateri. Pergh! Mantul gais.

 


Korang juga diberi dua pilihan pemprosesan, sama ada inginkan Intel Core i5-1135G7 hadir dengan 8GB RAM pada harga RM6,099 ataupun Intel Core i7-1165G7 dan 16GB RAM pada harga RM7,099 mengikut bajet dan kegunaan masing-masing. Untuk storage, ia didatangkan dengan 1TB PCIe NVMe tau.

Apa tunggu lagi gais, kalau berminat korang dah boleh dapatkannya dekat laman rasmi HPlaman rasmi HP sekarang gais.

Comments