Asus Lancarkan Komponen PC Edisi Terhad Bertemakan Gundam 28 Februari Ini

Siapa peminat anime Gundam dekat sini? Pergh! Nostalgia betul. Teringat pula duku sanggup berebut remote TV dengan kakak sebab nak tengok Gundam punya pasal. Kah! Kalau korang nak tahu, Gundam dah ada komponen-komponen PC gais yang dikeluarkan oleh ASUS.

Komponen edisi khas ini akan ditawarkan bermula 28 Februari ini dengan tema Earth Federation Space Force dan Principality of Zeon. Antara komponen-komponen PC edisi Gundam yang korang boleh dapatkan ialah monitor, headphone, router, gpu, keyboard dan banyak lagi.

Pergh! Memang terbaik. Kalau macam ni mesti peminat-peminat Gundam di dalam Malaysia akan beli, tambah lagi bagi mereka yang memang gamers dan ada niat nak buat PC.

Advertisement

Sekiranya berminat, korang boleh pergi ke laman web rasmi Asus untuk lihat sendiri komponen-komponen tersebut gais. Oh ya, kesemua komponen edisi Gundam ini akan dijual di Lazada tau, tapi harga jer masih belum disenaraikan. Stay tuned gais.

Sumber

Comments

comments