Beg Tangan Berjenama Dijual Lebih Mahal Daripada Harga Pesawat

Bagi peminat beg tangan berjenama sudah pasti tidak akan terkejut dengan design dan harga yang ditetapkan kerana ianya sudah pasti berpatutan dengan jenamanya yang...
bulu kening yang lebat

4 Jenis Minyak Yang Sesuai Lebatkan Bulu Kening Dengan Cepat

Bulu kening yang tebal, cantik dan terbentuk sering menjadi dambaan setiap wanita kerana ianya dapat meningkatkan keyakinan dan penampilan mereka di khalayak ramai. Kebiasaannya, mereka...
Satan Shoes

Nike Saman MSCHF Hasilkan Kasut ‘Satan Shoes’ Guna Titisan Darah Manusia

Minggu lalu, kecoh di media sosial apabila kasut custom made yang dihasilkan oleh MSCHF jenama dari Brooklyn di mana ia telah menarik perhatian mata-mata...

“Makcik Tu Style”- Ramai Puji Model Ini Menggayakan Baju Keluaran IKEA Malaysia

Kebanyakan orang menjadikan IKEA sebagai tempat untuk mencari dan membeli kelengkapan rumah. IKEA bukan sahaja terkenal dengan barang keluarannya, malah cafe serta restorannya juga...

Jangan Buang Kemeja Lama! Ini Dia Cara Untuk Korang Menggayakannya

Siapa kat sini ada banyak koleksi baju kemeja yang dah tak boleh pakai ? Atau baju yang dah kecik ? Jangan buang sebab korang...
The Alphabet Collection

“The Alphabet Collection” Buat Wanita Rambang Mata

Abjad yang dipelajari waktu kecil digunakan untuk menyusun ayat yang mudah difahami kini dijadikan trend atau fesyen pakaian dan aksesori yang boleh digayakan oleh...
wajah sihat

Terlalu Sibuk Sehingga Tiada Masa Rawat Muka? Atasinya Dengan 5 Cara Mudah Dan Efektif...

Setiap wanita atau bahkan lelaki pasti menginginkan kulit wajah yang sihat dan berseri untuk menaikkan seri wajah dan bertambah lebih yakin untuk berdepan di...

Tips Elak Tudung Berlubang Hanya Menggunakan Getah

Bagi kaum hawa yang berhijab, sudah pasti akan ada masalah seperti tudung berlubang disebabkan pin atau kerongsang yang dipakai. Sudah pasti mood akan berubah kalau dah...
beg durian

Rekaan Beg Seakan Buah Durian Sebenar Ini Berjaya Memukau Perhatian Netizen

Memandangkan sekarang ini sedang musim durian, bermacam-macam inovasi yang dapat kita tengok menggunakan raja buah ini. Bukan sahaja ciptaan pelbagai makanan menggunakan durian malah...
beg tangan gardenia

Pereka Malaysia Hasilkan Beg Tangan Kreatif Menggunakan Plastik Biskut Hup Seng Dan Roti Gardenia

Biskut daripada jenama Hup Seng dan roti Gardenia antara makanan yang cukup sinonim dengan rakyat Malaysia. Bukan sahaja menjadi snek kegemaran rakyat Malaysia, kini...
Gambar Hiasan

Pereka Fesyen Hasilkan Gaya Baju Melayu Oversize Bersama Topeng Muka Sedondon Sempena Aidilfitri Tahun...

Kita bakal menyambut Hari Raya Aidilfitri tidak lama lagi. Namun tahun ini pastinya sambutan hari raya sesuatu yang berbeza dan sederhana, disebabkan masalah penularan...

Setelah Lebih 25 Tahun, ESPRIT Akan Menutup Semua Perniagaannya Di Malaysia

COVID-19 bukan sahaja memberi kesan terhadap kesihatan tetapi turut melumpuhkan ekonomi dunia. Terbaru, salah satu jenama fesyen yang popular dan memberi nostalgia kepada penggemarnya, ESPRIT,...